Δοκιμάσαμε το νερό που αναβλύζει από τις πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας!

Δοκιμάσαμε το νερό που αναβλύζει από τις πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας!

Αν γνωρίζαμε εκ των προτέρων τι περιέχει το νερό που καθημερινά καταναλώνουμε, θα κάναμε με μεγαλύτερη προσοχή τις επιλογές μας. 

Σε ό,τι αφορά στο νερό, οι περισσότερες από εμάς δεν «ψάχνουμε» ιδιαίτερα το θέμα. Είτε θα ανοίξουμε τη βρύση μας για να γεμίσουμε ένα ποτήρι, είτε θα πάρουμε τυχαία ένα οποιοδήποτε μπουκάλι από το περίπτερο ή το σούπερ μάρκετ.

Στην πραγματικότητα όμως, αν γνωρίζαμε εκ των προτέρων τι περιέχει το νερό που καθημερινά καταναλώνουμε, θα κάναμε με μεγαλύτερη προσοχή τις επιλογές μας. Για την ακρίβεια, θα διασφαλίζαμε ότι πίνουμε κάθε μέρα το πιο αγνό νερό της φύσης! Αυτό ακριβώς συνέβη στη δική μας περίπτωση και όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που είδαμε στο διαδίκτυο, το οποίο μας υπενθύμισε ότι το πόσιμο νερό, εκτός από πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό στοιχεία, περιέχει και κάποιες τοξικές και επιβλαβείς ουσίες, τα νιτρικά.

Αποφασίσαμε, λοιπόν να κάνουμε τη δική μας μίνι έρευνα, μέσα από την οποία ανακαλύψαμε τα μοναδικά νερά στον κόσμο, τα οποία αναβλύζουν από τις πιο αγνές, πηγές του πλανήτη μας: Ο λόγος για το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica!



Μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης που φέρνει το δάσος στο σπίτι σου

Από την πρώτη κιόλας γουλιά, το AQUA Carpatica σε κάνει να νιώθεις ότι έρχεσαι πιο κοντά με τη φύση, σου δημιουργεί ένα αίσθημα αναζωογόνησης και πάνω από όλα, σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και σίγουρη ότι πίνεις ένα πραγματικά καλό και αγνό νερό.

Ουσιαστικά, κάθε φορά που απολαμβάνεις το AQUA Carpatica αισθάνεσαι πως «ταξιδεύεις» στα πιο άγρια και παρθένα δάση της Ευρώπης, σε εκείνα τα ανέγγιχτα δάση στα Καρπάθια Όρη, από τα οποία πηγάζει. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι εκατομμύρια χρόνια ηφαιστειακής δραστηριότητας έχουν απαλλάξει αυτές τις πηγές από ρύπους, χαρίζοντας στο νερό τους την απαράμιλλη, μοναδική του γεύση. Και η αγνότητα και η γεύση του, σε μεταφέρουν απευθείας στα καταπράσινα δάση και κάνουν κάθε σου κύτταρο να νιώθει μοναδική αναζωογόνηση, να γίνεται ένα με τη φύση, με την αγνότητα, με τη ζωή!

Όλα αυτά νιώσαμε και βιώσαμε όταν δοκιμάσαμε για πρώτη φορά το νερό που αναβλύζει από τις πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το AQUA Carpatica θεωρείται σήμερα «ένα θαύμα της παρθένας φύσης». Διότι εκτός από τα πολύτιμα, φυσικά συστατικά που διαθέτει -όπως ασβέστιο και μαγνήσιο- και το γεγονός ότι είναι απαλλαγμένο από ρύπους και επιβλαβή νιτρικά, ταυτόχρονα αποτελεί από μόνο του μια μοναδική εμπειρία, μια εμπειρία που φέρνει στον νου κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά και καταπράσινα παρθένα δάση, μία υπέροχη εμπειρία που φέρνει το δάσος στο σπίτι μας!

aqua2

Για εμάς, λοιπόν, ο συνδυασμός αγνότητας, γεύσης και απόλαυσης που μας προσφέρει το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά σε κάθε γουλιά και μας έχει κάνει να αποζητούμε κάθε μέρα το πιο αγνό νερό της φύσης, το νερό εκείνο που έχει μηδέν νιτρικά (το Φυσικώς Ανθρακούχο) ή σχεδόν μηδέν νιτρικά (το Φυσικό Μεταλλικό) και είναι ιδανικό για εμάς που θέλουμε να φροντίζουμε την ευεξία μας και να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Δοκίμασέ το, λοιπόν, και φέρε και εσύ τη φύση στον χώρο και την καθημερινότητά σου!