Από το «μηδέν», με στόχο το «άπειρο»: Η ανάγκη μας για νέα ξεκινήματα

Από το «μηδέν», με στόχο το «άπειρο»: Η ανάγκη μας για νέα ξεκινήματα

Δεν χρειάζεται να είναι Πρωτοχρονιά ή Σεπτέμβρης για να πάρουμε τα πράγματα από το μηδέν και να ορίσουμε στη ζωή μας νέα ξεκινήματα. Αντίθετα, αυτή η ανάγκη μπορεί να ξυπνήσει μέσα μας ανά πάσα στιγμή, αρκεί να έχουμε την κατάλληλη έμπνευση: Μια Βίκος Cola Zero στο χέρι, για παράδειγμα!

Είναι βέβαιο πως πολλές φορές στη ζωή σου έχεις αισθανθεί πως ήρθε η ώρα να δώσεις ένα τέλος στη ρουτίνα της καθημερινότητας και να πάρεις τα πράγματα από την αρχή. Είναι βέβαιο πως συχνά νιώθεις την ανάγκη να «μηδενίσεις το κοντέρ» και να πλημμυρίσεις με το συναίσθημα που σε κατακλύζει σε κάθε σου νέο ξεκίνημα – μια αίσθηση αισιοδοξίας, δύναμης κι αποφασιστικότητας πως οι στόχοι σου βρίσκονται εκεί, στο τέλος της διαδρομής κι εσύ είσαι πανέτοιμη να ξεκινήσεις από το μηδέν της αφετηρίας και να τους πετύχεις!

Ξέρεις καλά πως αυτά τα ξεκινήματα δεν έχουν όρια και αριθμό, δεν «τελειώνουν» ποτέ: Η φρεσκάδα που αισθάνεσαι, η εσωτερική ορμή που σε κυριεύει και σου δίνει ώθηση να προχωρήσεις για να κατακτήσεις όποια νέα κορυφή οραματιστείς, δεν συγκρίνεται παρά με λίγες μόνο άλλες στιγμές της ζωής. Την έχεις ανάγκη και την κάνεις πραγματικότητα, με κάθε σου απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση.

vikos2

Αρχίζοντας από το μηδέν

Η επιστροφή στο μηδέν είναι αναγκαία για να μπορέσεις να ξεκινήσεις ένα νέο ταξίδι προς το άπειρο, πάνω στις πιο γερές βάσεις που μπορείς να χτίσεις. Η αρχή, για να είναι ουσιαστική και να επιτελεί τον σκοπό της σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να γίνεται «εκ του μηδενός». Αυτό, όπως γνωρίζεις πολύ καλά, ποτέ δε σημαίνει πως όλες σου οι εμπειρίες δεν καταγράφονται, όπως πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει.

Αντίθετα, «χτίζουν» την προσωπικότητά σου, προσθέτοντας κάθε φορά στοιχεία που σου δίνουν τα εφόδια να χειριστείς, να κατανοήσεις και τελικά να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται στον δρόμο σου, στη διαδρομή σου από το μηδέν στο άπειρο. Τα εμπόδια που έρχονται στη ζωή σου άλλωστε, μπορεί να είναι κρίσιμα, ώστε να σταθείς όσο χρειάζεται, να εκτιμήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και να αποφασίσεις για τη συνέχεια. Είναι, ίσως, το πιο κρίσιμο, το να μπορείς να αποφασίζεις πότε πρέπει να συνεχίζεις την προσπάθεια και πότε πρέπει να παίρνεις τα πράγματα και πάλι από το μηδέν.

Οι κρίσιμες αποφάσεις στην καθημερινότητά σου

Κάθε νέο ξεκίνημα στη ζωή σου μπορεί να συμβαίνει για τα «μικρά», όπως ακριβώς και για τα «μεγάλα». Δεν είναι απαραίτητο κάθε νέο ξεκίνημα να ισοδυναμεί με κοσμογονικές αλλαγές – μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και να κάνει τη διαφορά σε όσα χρειάζεσαι. Απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου Βίκος Cola Zero, την πρώτη ελληνική cola που παρασκευάζεται από φυσικό, μεταλλικό νερό με μηδέν ζάχαρη, ηρεμείς, χαλαρώνεις όποια στιγμή το έχεις ανάγκη και σκέφτεσαι με τον πιο καθαρό τρόπο όλα όσα σου συμβαίνουν. Με έμπνευση από το Zero, κοιτάζεις μέσα σου και αποφασίζεις τα νέα σου ξεκινήματα στη ζωή, τα ξεκινήματα που κάνουν το μηδέν εφαλτήριο και βάση για το πρώτο σου βήμα.

vikos3

Αυτές οι αποφάσεις για τα νέα σου ξεκινήματα, είναι που σε κάνουν να αισθάνεσαι δυνατή και αισιόδοξη. Είναι το «μηδέν» εκείνο που πραγματικά θέλεις για να πάρεις την ώθηση που χρειάζεσαι και να φύγεις μπροστά, στο άπειρο. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς τίποτα να σου προσθέτει περιττό βάρος και να σε κρατάει όπου δεν θέλεις να είσαι. Μηδενίζεις και κάνεις restart για κάθε τι, από τα σπουδαιότερα μέχρι τα απλούστερα στη ζωή σου – το μηδέν θα σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι για μια νέα ελπιδοφόρα αρχή, για να δημιουργήσεις το δικό σου καλύτερο αύριο.

Με τη Βίκος Cola Zero στο χέρι, αισθάνεται την έμπνευση να σε κατακλύζει. Το χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη σου και το είναι σου πλημμυρίζει με δύναμη, με τη δύναμη που σου δίνει κάθε νέα αρχή, κάθε ξεκίνημα από το μηδέν. Γιατί τη ζωή σου, τη φτιάχνεις εσύ όποτε θέλεις, πάλι από την αρχή – φτάνει μόνο να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι, την έμπνευση που σου δίνει το μηδέν από τη Βίκος Cola Zero!