Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάγωσε το αίμα μας: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν! Θύελλα στο twitter

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάγωσε το αίμα μας: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν! Θύελλα στο twitter

Ο 33χρονος πιλότος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του δίπλα στο μόλις 1 έτους μωράκι τους. Ο σκύλος τους ήταν κρεμασμένος στην είσοδο για να φανεί ληστεία. Δεν υπάρχουν λόγια... 

Πάγωσε το αίμα μας. Όλα αυτά που μέρα με τη μέρα σκεφτόμασταν για το τρομερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, για το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν (στις 11 Μαϊου ξεψύχησε δίπλα στο μωρό της), και δεν τολμούσαμε να ξεστομίσουμε μην τυχόν και βγουν αληθινά, μόλις επιβεβαιώθηκαν. Ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της κοπέλας που δολοφονήθηκε, ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο 33χρονος ομολόγησε έπειτα από 8ωρη ανάκριση πως σκότωσε την σύζυγό του "πάνω στα νεύρα του" έπειτα από καυγά και στη συνέχεια διαμόρφωσε τη σκηνή του εγκλήματος ώστε να μοιάζει με ληστεία που δεν πήγε καλά... Υποστήριξε πως δεν είχε συνεργό.

Ομολόγησε πως σαν ζευγάρι είχαν συνεχόμενες προστριβές αλλά όπως ισχυρίστηκε αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

"Μίλησε" η σκηνή του εγκλήματος - Τον πρόδωσαν τα gadgets!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώτο "λάθος" του πιλότου ήταν ότι αφαίρεσε τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, κάτι που δύσκολα θα έκαναν διαρρήκτες. Κάποιος που έχει μπει να ληστέψει και μόλις έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο, θα καθόταν με την ησυχία του να αφαιρέσει τις κάρτες (το οποίο δεν είναι και πάρα πολύ απλή διαδικασία) ενώ θα μπορούσε απά να σπάσει τις κάμερες και να τις καταστρέψει;



Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος ήταν δεμένος χειροπόδαρα από τους ληστες -όπως ο ίδιος είχε αρχικά καταθέσει- το κινητό του "πρόδιδε" πως ήταν σε κίνηση (καταγράφονταν βήματα)!

Το πιο ξεκάθαρο. όμως, στοιχείο, το δεδομένο που έριξε «φως» στην υπόθεση, ήρθε από το ίδιο το θύμα! To βιομετρικό ρολόι (smartwatch) της Καρολάιν έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ NEWSBOMB ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ



Επεσε το site της Νικολούλη!

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόνησο στην Αθήνα, με ελικόπτερο της αστυνομίας, ο 33χρονος σύζυγος του θύματος προκειμένου να δώσει εκ νέου κατάθεση, έφτασε και η είδηση που ήθελε την Αγγελική Νικολούλη να ετοιμάζει εκτάκτως εκπομπή για αύριο στον Alpha, παρότι την προηγούμενη Παρασκευή είχε ρίξει αυλαία για καλοκαίρι.

O Alpha επιβεβαίωνε την πληροφορία! Διάβασέ τα όλα σε αυτό το link

Λίγα λεπτά μετά την ομολογία του δράστη... έπεσε το site, από την ξαφνική κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας προφανώς. Έχει κάτι η δημοσιογράφος στα χέρια της που θα ρίξει κι άλλο φως στην υπόθεση. Σε λίγες ώρες που θα ξεκινήσει το Φως στο Τούνελ θα ξέρουμε.

Το σίγουρο είναι πως θα μάθουμε πολλά τις επόμενες μέρες. Απόψε όλοι μας στεκόμαστε απέναντι στο έγκλημα με τη ψυχή ραγισμένη: