Μια εικόνα, χίλιες μελωδίες: Ποτέ άλλοτε η μουσική δεν είχε τόση δύναμη!

Μια εικόνα, χίλιες μελωδίες: Ποτέ άλλοτε η μουσική δεν είχε τόση δύναμη!

H μουσική μας εμπνέει καθημερινά και είναι ένα βασικό συστατικό για να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές στο σπίτι μας, είτε μόνοι είτε με τους αγαπημένους μας.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από τη μέρα που κληθήκαμε (αναγκαστικά ή μη) να αγαπήσουμε περισσότερο το σπίτι μας, τον χώρο που αγαπάμε και φροντίζουμε καθημερινά τον εαυτό μας, ανακαλύψαμε τη σημασία του να μας περιβάλλουν πράγματα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα, τη διάθεση και την ποιότητα της ζωής μας.

Προμηθευτήκαμε instagramικά φυτά, μονστέρες και σανσιβέριες, εξοπλίσαμε το έξτρα δωμάτιο του σπιτιού με βαράκια άλλα είδη γυμναστικής και μάθαμε απ’ έξω και ανακατωτά αρκετές συνταγές μαγειρικής που και ο ίδιος ο Άκης απορεί με την όρεξή μας!

Και όλα αυτά δεν θα γίνονταν με την ίδια… χάρη, αν στο backround δεν έπαιζαν όμορφες μουσικές. Rolling Stones ή Άννα Βίσση, Beatles ή Μέλισσες, Μάλαμας ή Justin Bieber, ό,τι κι αν αγαπάς να ακούς όταν πατάς το Play, η μουσική πάντα θα είναι η αγαπημένη «θεά» που μας ενώνει ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή πεποιθήσεων.

H μουσική μας εμπνέει καθημερινά και είναι ένα βασικό συστατικό για να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές στο σπίτι μας, είτε μόνοι είτε με τους αγαπημένους μας.

Και πάντα ένα όμορφο WiFi ηχείο θα είναι ένα ηχείο παραπάνω από χρήσιμο. Όπως και ένα ηχείο με την υπογραφή της SONOS, θα είναι πάντα ένα απαραίτητο ηχείο.

Για αυτό και αναγνωρίζοντας τη θετική επίδραση που έχει η μουσική στη διάθεσή μας, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη SONOS και παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που έρχεται να προστεθεί στην σειρά SYMFONISK, την κορνίζα SYMFONISK με ηχείο WiFi. Η νέα αυτή προσθήκη «φέρνει» την τέχνη μέσα στο σπίτι μας και ενσωματώνει ταυτόχρονα την τεχνολογία wireless streaming κορυφαίου ήχου, δημιουργώντας μια μοναδική οπτικο-ακουστική εμπειρία σε όλους τους χώρους μας!

music ikea2

Ήχος και εικόνα σε τέλεια συμφωνία!

Η αλήθεια είναι πως αυτή η συνεργασία δεν μας ξαφνιάζει καθώς η IKEA και η SONOS μας έχουν παρουσιάσει ήδη το ηχείο WiFi SYMFONISK και το επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK με ηχείο WiFi. Ωστόσο, αυτή τη φορά παρουσιάζουν ένα ηχείο που είναι επίσης έργο τέχνης!

Η κορνίζα SYMFONISK με ηχείο WiFi συνδυάζει μοναδικά την τέχνη και την μουσική, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου, που «γεμίζει» ολόκληρο το σπίτι με νότες σε πλήρη ισορροπία, αλλά και αισθητική αρμονία. Εξασφαλίζει έναν μοναδικής ποιότητας ήχο, ενώ παράλληλα είναι και ένα όμορφο έργο τέχνης που «δένει» εύκολα με τους χώρους, καθώς μπορείς κι εσύ να εξατομικεύσεις την εμφάνισή του αλλάζοντας τα μπροστινά πάνελ.

music ikea3

Οι πίνακες με μοτίβα είναι μεγάλο trend και το γνωρίζεις καλά, τόσες φορές που scrollαρες στο Instagram για να βρεις αφηρημένα σχεδιασμένες γυναικείες φιγούρες σε μικρά και μεγάλα κάδρα. Τώρα μπορείς να συνδυάσεις αυτό ακριβώς το trend με τις αγαπημένες σου μελωδίες να ηχούν γάργαρα στους παρευρισκόμενους στο «παλατάκι» σου.

Η κορνίζα SYMFONISK με ηχείο WiFi κυκλοφορεί σε 14 διαφορετικά σχέδια, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Συνδέεται ασύρματα με το WiFi του σπιτιού σου και σου επιτρέπει ακόμα να δημιουργήσεις ένα πολλαπλό σύστημα ήχου, συνδέοντας το με δύο ή και περισσότερα ηχεία από την ίδια σειρά, αλλά και διαφορετικά ηχεία της SONOS.

Κάθε ηχείο ελέγχεται μεμονωμένα, μέσω του SONOS S2 app, ώστε να μπορείς να απομονώνεις διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικά δωμάτια ή ακόμα και να παίξεις την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι.

music ikea4

Ανακάλυψε κι εσύ τη νέα κορνίζα SYMFONISK με ηχείο WiFi και αναβάθμισε οπτικοακουστικά τον χώρο σου με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ - Διαθέσιμη από την 1η Οκτωβρίου στα καταστήματα ΙΚΕΑ, αλλά και στο ΙΚΕΑ.gr.