Influencer Marketing Awards: Ποια θα είναι η αγαπημένη influencer marketing ενέργεια της χρονιάς;

Influencer Marketing Awards: Ποια θα είναι η αγαπημένη influencer marketing ενέργεια της χρονιάς;

Τα βραβεία που θα επιβραβεύσουν και θα αναδείξουν τη δουλειά των πιο δημιουργικών agencies, των πιο καινοτόμων brands και των πιο «αποτελεσματικών» influencers.

Τα Influencer Marketing Awards, τα οποία διοργανώνει η BOUSSIAS και το Marketing Week, επιστρέφουν για τρίτη χρονιά και αναζητούν την πιο αγαπημένη influencer marketing ενέργεια της χρονιάς. Στόχος τους είναι να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν τη δουλειά των πιο δημιουργικών agencies, των πιο καινοτόμων brands και των πιο «αποτελεσματικών» influencers. Και φέτος, έχουν προστεθεί νέες ενότητες και κατηγορίες, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις εξελίξεις στον χώρο και δίνουν τη δυνατότητα στους καλύτερους να ξεχωρίσουν.

Η Μυρτώ Κάζη, Δημοσιογράφος, Influencer και CEO των Yes I Do και BOOM, θα είναι η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, όπου μαζί με 27 καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων agencies της ελληνικής αγοράς, θα αναλάβουν το έργο της αξιολόγησης. Η Πρόεδρος δήλωσε σχετικά: «Στον πλανήτη που σταματά να γυρίζει όταν οι influencers χάνουν την πρόσβαση στα social media, ο τίτλος της Προέδρου στην Κριτική Επιτροπή των Influencer Marketing Awards φαντάζει για εμένα όχι απλά μια μεγαλειώδης τιμή, αλλά ένα συναρπαστικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα (είμαι τόσο ευτυχισμένη που με φαντάζομαι να λέω την ιστορία των βραβείων στα παιδιά μου με την κλασική εμμονική επανάληψη που λένε τέτοιες ιστορίες οι γονείς). Το μοναδικό και πιο ουσιαστικό μήνυμα για τα φετινά βραβεία είναι να συνεχίσουμε να επηρεάζουμε τον κόσμο, μοιράζοντας αποκλειστικά θετικά και αυθεντικά vibes. Kαι θυμηθείτε, ένα post μπορεί να αλλάξει τον κόσμο».

influencermarketing



Οι μεγάλες διακρίσεις είναι: Influencer Agency of the Year, Influencer Brand of the Year, Influencer of the Year (πάνω από 500.000 followers συνολικά στα Social Media) και Influencer of the Year (έως 500.000 followers συνολικά στα Social Media). Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι έως και τις 26 Νοεμβρίου 2021.

Δείτε το video των βραβείων:



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.influencermarketingawards.gr.