Πώς θα διεκδικήσεις το ταξίδι των ονείρων σου, απολαμβάνοντας το cocktail σου στα TGI Fridays™!

8 SHARES

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να δώσει μία «νότα» αισιοδοξίας σε μία φθινοπωρινή Δευτέρα και να πάρει μακριά τα moody vibes που μου προκαλεί η έναρξη μίας ακόμη απαιτητικής εβδομάδας, αυτό είναι αναμφίβολα ένα after work ραντεβού για cocktails στην πόλη, μαζί με τις συναδέλφους μου.

Έτσι, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας μας βρήκε στο Κολωνάκι, αφού ξέραμε ότι το ιδανικό μέρος για να μετατρέψουμε μία βαρετή Δευτέρα σε μία αισιόδοξη Παρασκευή, δεν ήταν άλλο από το αγαπημένο μας στέκι, δηλαδή τα TGI Fridays. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, βέβαια, μέχρι τη στιγμή που ήρθε ο σερβιτόρος να πάρει την παραγγελία μας, ήταν πως εκείνη η απογευματινή επίσκεψη στο αγαπημένο μας στέκι στην Αθήνα, θα μας έβαζε ξανά σε travel mood και θα αποτελούσε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα ταξίδι, σε έναν προορισμό των ονείρων μας.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που σου έχει λείψει να ταξιδεύεις και θέλεις να βρεις τη διάθεση, την έμπνευση ή την ώθηση να αρχίζεις να κάνεις και πάλι ταξιδιωτικά σχέδια και να βάλεις ένα ακόμη σημάδι στον χάρτη με τους προορισμούς των ονείρων σου, συνέχισε να διαβάζεις. Διότι, όπως θα διαπιστώσεις,  τα αγαπημένα σου cocktails… make the world go round!

Εικόνα2

Όταν τα after work drinks μας βάζουν σε travel mood με «όχημα» τη γεύση

Φτάνοντας στα TGI Fridays στο Κολωνάκι, καθίσαμε αναπαυτικά στο γωνιακό τραπέζι που μας φιλοξενεί κάθε φορά που αποφασίζουμε να επισκεφθούμε το αγαπημένο μας after work στέκι και αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε σχετικά με το… hot topic της ημέρας, το οποίο δεν ήταν άλλο από τις άδειες των Χριστουγέννων, ενώ συγχρόνως, μελετούσαμε τον κατάλογο με τα cocktails, προσπαθώντας να αποφασίσουμε τι θα παραγγείλουμε. Ομολογουμένως, έπειτα από το μεγάλο διάστημα που περάσαμε εντός Ελλάδας, πλέον δεν βλέπουμε την ώρα να επιβιβαστούμε ξανά σε ένα αεροπλάνο, ώστε να ταξιδέψουμε σε κάποιον προορισμό του εξωτερικού.

Κάπου εκεί και συγκεκριμένα, τη στιγμή που η Ειρήνη μου έλεγε ότι το μεγάλο της όνειρο είναι να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη, ο σερβιτόρος πλησίασε στο τραπέζι για να πάρει την παραγγελία μας. Αφού παραγγείλαμε μία σαλάτα με καραμελωμένα καρύδια και φέτες πορτοκαλιού για starter, δύο κυρίως πιάτα και δύο cocktails, ένα Singapore Sling για την Ειρήνη και ένα Bramble για εμένα, ο σερβιτόρος μας χαμογέλασε και έφυγε για να δώσει την παραγγελία μας. Λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε κρατώντας τα cocktails μαζί με έναν μικρό χάρτη ο οποίος, όπως μας είπε, μπορεί μελλοντικά να γίνει το «εισιτήριο» για τον προορισμό των ονείρων μας.

Εικόνα3

Η αρχή ενός «ταξιδιού» γεμάτο απολαυστικές γεύσεις και αρώματα

Μοιάζει απίθανο ότι μία απόφαση της τελευταίας στιγμής, δηλαδή το ότι πήγαμε στο κέντρο της πόλης για after work drinks, θα γινόταν η αφορμή να πραγματοποιήσουμε ένα απολαυστικό «ταξίδι» γεμάτο γεύσεις και αρώματα και συγχρόνως, να έρθουμε μερικά βήματα πιο κοντά σε προορισμούς όπως η Σιγκαπούρη, η Νέα Υόρκη, η Κούβα και το Μεξικό -και όχι μόνο. Διότι όπως μας εξήγησε ο σερβιτόρος, η επιλογή μας να παραγγείλουμε limited edition και signature cocktails από το Fridays™ Global Bar Crawl, μας εξασφάλιζε τα αυτοκόλλητα για δύο από τις πέντε κενές τοποθεσίες του χάρτη που μας έδωσε.

Εικόνα4

Κάπως έτσι, η Ειρήνη «ταξίδεψε» γευστικά μέχρι την πολύχρωμη Σιγκαπούρη, συνοδεύοντας το πιάτο Grilled Salmon με δροσιστικές γουλιές από Beefeater London Dry Gin, εμπλουτισμένο με «πινελιές» από λικέρ κερασιού, Orange Curacao, γρεναδίνη και φρέσκο χυμό λεμονιού. Όσο για εμένα, έκανα μία απολαυστική «βόλτα» μέχρι το Λονδίνο, απολαμβάνοντας το αγαπημένο μου Truffle Parmesan Burger με ένα λαχταριστό Bramble από Beefeater London Dry Gin, βατόμουρα και φρέσκο χυμό λεμονιού.

Βέβαια, το «ταξίδι» μας δεν τελείωσε εκεί! Για την ακρίβεια, η Ειρήνη συνέχισε να «ταξιδεύει» κάνοντας μία στάση στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», δηλαδή τη Νέα Υόρκη, με ένα Long Island Iced Tea από Havana Club Añejo 3 Años, Absolut Vodka, Beefeater London Dry Gin, Triple Sec, φρέσκο χυμό λεμονιού, lime και Coca Cola®, ενώ εγώ «προσγειώθηκα» στο Μεξικό, πίνοντας μία Blood Orange Margarita.

Εικόνα5

Φεύγοντας από το αγαπημένο μας στέκι στο Κολωνάκι, είχαμε καταφέρει να «ταξιδέψουμε» και να συμπληρώσουμε τις τέσσερις από τις πέντε τοποθεσίες στον χάρτη του Fridays™ Global Bar Crawl. Συνεπώς, μας έμενε μόνο μία τοποθεσία, δηλαδή ένα αυτοκόλλητο, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα limited edition και signature cocktail, για να λάβουμε από το εστιατόριο τον κωδικό που θα μας έβαζε στη μεγάλη κλήρωση για ένα μεγάλο και συναρπαστικό ταξίδι αξίας 1.500 ευρώ! Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να συνεχίσεις να απολαμβάνεις after work drinks με τις συναδέλφους ή τις κολλητές σου και συγχρόνως, να αρχίσεις να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για τον προορισμό των ονείρων σου, τώρα ξέρεις πως τα TGI Fridays™ είναι ο «προορισμός» που αξίζει να επισκεφθείς μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου. Το σίγουρο είναι πως αυτό το ραντεβού είναι αρκετό για να σε βάλει σήμερα κιόλας σε travel mood και να σου θυμίσει την αξία και τη μαγεία του να ταξιδεύεις, ακόμη και με «όχημα» τη γεύση κάποιες φορές!

#TGIFridays #TGIFridaysGR #FridaysGlobalBarCrawl #EnterΤheFridaysStateofLife

 

8 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ