Μία σου και μία του

Μία σου και μία του

Φοράτε wonderbra και μαξιλαράκια σιλικόνης; Μήπως δεν φεύγετε ποτέ από το σπίτι χωρίς το ειδικό καλσόν που συσφίγγει και σας κάνει να φαίνεστε δύο πόντους στενότερη; Τώρα ήρθε και η σειρά του άνδρα να κάνει τα ίδια.

Μια γυναίκα λοιπόν, έχει δικαίωμα να ξεγελά το ανδρικό φύλο, φορώντας κάθε είδους πατέντα προκειμένου να φαίνεται πιο ψηλή (τακούνια), πιο λεπτή (στενά καλσόν και κορσέδες), πιο «πλούσια τα ελέη» (wonderbra + μαξιλάρια σιλικόνης), πιο όμορφη (θα μπορούσαμε να απαριθμούμε για πάντα) κλπ. Ένας άνδρας όμως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να φοράει καπέλο για να κρύψει την καράφλα του. Σχεδόν όλα τα άλλα μπορούμε πάνω κάτω να τα πάρουμε χαμπάρι.

Και λέμε σχεδόν, γιατί υπάρχει ένα σημείο που δεν είναι τόσο εύκολο να το προσδιορίσουμε όταν είναι καλυμμένο από ρούχα. Και εδώ έρχεται ο άνδρας για να το προβάλλει με δική του πρωτοβουλία, φορώντας το ανδρικό του wonderbra, δηλαδή ένα εσώρουχο με ενίσχυση. Πρόκειται για ένα φαινομενικά φυσιολογικό εσώρουχο, το οποίο όμως προσθέτει 5 ολόκληρα εκατοστά στην ανατομία του άνδρα.

Η πατέντα είναι του Andrew Christian και πωλείται προς 27 λίρες. Διαθέτει ενσωματωμένη ενίσχυση με απόλυτα φυσικό σχήμα ανδρισμού, η οποία μάλιστα προστατεύει από μικροτραυματισμούς του φερμουάρ και μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να πλυθεί ξεχωριστά.