Αυτά τα Χριστούγεννα αγόρασε online τα δώρα σου με κάρτες Mastercard και βγες κερδισμένη!

Αυτά τα Χριστούγεννα αγόρασε online τα δώρα σου με κάρτες Mastercard και βγες κερδισμένη!

Έφτασε πάλι και φέτος εκείνη η περίοδος, η οποία χαρακτηρίζεται από μια διάχυτη χαρά, μία αισιοδοξία αλλά και καλή διάθεση να δώσουμε ευτυχία και χαρά στους γύρω μας, αλλά και στον εαυτό μας.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που την χαίρονται πιο πολύ τα παιδιά. Κι όμως, κι εμείς οι μεγάλοι χαιρόμαστε εξίσου, πολλές φορές χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς για ποιον λόγο. Είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα, τα τραγούδια που παίζουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων, τα φωτάκια στους δρόμους, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στα παράθυρα, οι online προσφορές, ή ίσως όλα αυτά μαζί; Όλα δημιουργούν μια διαφορετική, πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα, που σε κάνουν να ξεχνάς τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, τους περιορισμούς της ιδιαίτερης εποχής που ζούμε.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θα δεις φίλους και συγγενείς, ακόμα και αυτούς που έχεις αρκετό καιρό να δεις, και κυρίως θα κάνεις δώρα σε μικρούς και μεγάλους για να τους δείξεις πόσο τους σκέφτεσαι, να τους κάνεις χαρούμενους και να πάρεις κι εσύ λίγη χαρά μέσα από τη δική τους.

Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα. Και φέτος τις γιορτές τα δώρα φέρνουν δώρα εάν χρησιμοποιήσεις μια κάρτα Mastercard®, αφού με κάθε 10 συναλλαγές συνολικής αξίας 500€ και άνω σε ελληνικά e-shops που θα πραγματοποιήσεις, κερδίζεις 50€.

Xmas e com branded KOPELA 800x600 2911

Γιατί να προτιμήσεις τις online αγορές Ποιος δεν θέλει να είναι σίγουρος για την ασφάλεια των πληρωμών του στο online περιβάλλον; Ευτυχώς, η σύγχρονη τεχνολογία σού προσφέρει όλους τους τρόπους για να κάνεις τα αγορές σου με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου (ή από όπου και αν βρίσκεσαι, όχι μονό από το σπίτι σου).

Κατ’ αρχάς, τα ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν πολύ περισσότερα προϊόντα και μάλιστα σε επάρκεια. Μπορεί να μπεις στον κόπο να πας στο αγαπημένο σου κατάστημα και να διαπιστώσεις ότι το ρούχο που είχες βάλει στο μάτι, απλά δεν υπάρχει, ή δεν υπάρχει στο νούμερό σου. Παράλληλα, στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις. Επίσης, εξακολουθείς να έχεις δυνατότητα εύκολης και γρήγορης (ακόμα και δωρεάν σε ορισμένες περιπτώσεις) επιστροφής, ενώ βέβαια οι προσφορές δίνουν και παίρνουν, ακόμα και σε πραγματικό χρόνο!

Επιπλέον, οι ηλεκτρονικές αγορές προσφέρουν ασφάλεια στις συναλλαγές. Η Mastercard σε συνδυασμό με την τράπεζά σου, προστατεύει τις συναλλαγές που πραγματοποιείς ηλεκτρονικά, ζητώντας εκτός από τα στοιχεία της κάρτας, επαλήθευση ταυτότητας δύο παραγόντων για να ολοκληρωθεί η κάθε αγορά.

Επίσης, μέσα από το app ή το Web banking της τράπεζας έχεις τον απόλυτο έλεγχο όλων των συναλλαγών, ενώ μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τις κάρτες σου, αλλά και να εκδόσεις νέες, χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατία.

Ωστόσο, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των online αγορών μας και να ελέγχουμε πάντα η διεύθυνση να ξεκινάει με "https://", καθώς τo "s" στο τέλος δηλώνει ότι το περιβάλλον της ιστοσελίδας που επισκεφθήκαμε είναι ασφαλές. Επίσης, μοιραζόμαστε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες της κάρτας μας και ποτέ δεν τις αποκαλύπτουμε σε τρίτους. Τέλος, μόλις ολοκληρώσουμε την αγορά μας, ελέγχουμε πάντα τις τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού μας.

Φέτος, “βγες” για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου στον υπολογιστή σου, το tablet ή το κινητό σου τηλέφωνο. Η Mastercard είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσει να κάνεις τα δώρα σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.