Μια οικογένεια γεμάτη εκπλήξεις

Μια οικογένεια γεμάτη εκπλήξεις

Γιατί εδώ κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται. Για την ακρίβεια, το φύλο του καθενός είναι το αντίθετο απ' αυτό που βλέπετε.

Και η ιστορία έχει ως εξής: Κάποτε η Ilona Tomeckova ζούσε στα περίχωρα της Τσεχίας και ήταν παντρεμένη, μητέρα ενός αγοριού. Σύντομα εγκατέλειψε το σύζυγο και το γιο της για να πάει στην Πράγα και να ζήσει τη ζωή της όπως ακριβώς την ήθελε. Εκεί, έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, μεταμορφώθηκε σε άνδρα και μετονομάστηκε σε Dominik.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Dominik γνώρισε την Andrea Kajzarova και την ερωτεύτηκε. Η περίπτωση της Andrea δεν είναι ούτε αυτή τόσο απλή, καθώς και αυτή στο παρελθόν ήταν του αντίθετου φύλου, δηλαδή άνδρας. Το εντυπωσιακό είναι ότι η Andrea ήταν body builder, πράγμα που κάνει το όλο σκηνικό ακόμα πιο απίστευτο. Η Andrea ερωτεύτηκε και αυτή την Ilona και έτσι λοιπόν ζήσανε μαζί.

Ας ξαναγυρίσουμε όμως στον γιο της Ilona, ο οποίος στο ενδιάμεσο άλλαξε και αυτός φύλο! Όταν λοιπόν ο Dominik συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ξαναβρεθεί με το γιο του, διαπίστωσε ότι ο μικρός Radim είχε πλέον γίνει Viktoria. Τέτοιο μπέρδεμα ούτε σε σήριαλ του Παπακαλιάτη...