Δεν ξέρεις τι δώρο να του πάρεις για τις γιορτές; Σου έχουμε τις πιο golden προτάσεις!

Νίκος Συρίγος
Δεν ξέρεις τι δώρο να του πάρεις για τις γιορτές; Σου έχουμε τις πιο golden προτάσεις!

Χωρίς να το καταλάβουμε και φέτος, είμαστε ένα βήμα πριν τις γιορτές. 

Τα σπίτια έχουν αρχίσει να στολίζονται και οι δρόμοι είναι γεμάτοι με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Ωστόσο, πέρα από φωτάκια, στολισμούς και λάμψη, τα Χριστούγεννα ήταν ανέκαθεν μια γιορτή που συμβόλιζε την οικογενειακή θαλπωρή και τη ζεστασιά που μπορούν να σου προσφέρουν οι δικοί σου άνθρωποι.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, τα δώρα έχουν την τιμητική τους, καθώς είναι ένας από τους τρόπους να δείξεις σε όσους αγαπάς, πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή σου. Μπορεί συνήθως τα δώρα προς τις γυναίκες να είναι μία αρκετά εύκολη διαδικασία, παρόλα αυτά όταν μιλάμε για άνδρες τα πράγματα κάπως περιπλέκονται. Πώς θα μπορούσες όμως να μην αδράξεις την ευκαιρία - τον γιορτινό αυτόν μήνα - να κάνεις στον σύντροφο σου, το πιο όμορφο δώρο;

Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε να διευκολύνουμε την επιλογή σου και να σε βγάλουμε από τον προβληματισμό «Τι να του πάρω;». Μια ερώτηση που τίθεται μέσα στον Δεκέμβριο, συχνά-πυκνά. Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ. Και κάνουμε όχι μία, αλλά έξι Golden προτάσεις, στον «παράδεισο» των αγορών! Στο Golden Hall!

Πάμε για τη βόλτα μας…

Ξεκινώντας την περιήγησή μας, πρώτα θα σταματήσουμε στο αγαπημένο κατάστημα κάθε άνδρα, που δεν είναι άλλο από το Massimo Dutti. Πρόκειται για μία αλυσίδα καταστημάτων, με ρούχα διαχρονικά, μοντέρνα και φτιαγμένα με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Οι τάσεις υψηλής ραπτικής και ποιότητας που δημιουργούνται για τον άνδρα, αναμφίβολα, αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή δώρου.

Picture2 copy

Massimo Dutti, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829681

Οι προτάσεις είναι πολλές, ωστόσο ένα μπλε βελούδινο σακάκι, είναι κάτι που πρέπει να έχει στην ντουλάπα του κάθε άνδρας. Τόσο επειδή είναι μπλε, αλλά και γιατί το βελούδο μπορεί να φορεθεί πλέον παντού και ανά πάσα στιγμή. Ακόμη και με τζιν. Με πουκάμισο, με t-shirt ή με ζιβάγκο…

Picture4 copy

Massimo Dutti, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829681

Ας βάλουμε την πολυτέλεια σε κάθε μας εμφάνιση

Ζιβάγκο έγραψα; Πάμε λοιπόν στο Εrmenegildo Ζegna, όπου η επιλογή μας είναι μονόδρομος: Ένα άσπρο ζιβάγκο… Ευκολοφόρετο, συνδυάζεται με όλα, για όλες τις ώρες και τις ημέρες. Το λευκό ζιβάγκο θα το συνδυάσει τέλεια με ένα μπλε αλλά και με ένα μπορντό σακάκι. Πιο επίσημο!

Picture5 copy

Εrmenegildo Ζegna, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838227

Ποιος άνδρας άλλωστε, μπορεί να αντισταθεί σε ένα πολυτελές κατάστημα, με ιταλικά ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ και αρώματα, τα οποία θα του δώσουν την ευκαιρία να αναδείξει το μοναδικό του στυλ, σε κάθε διαφορετική και ξεχωριστή περίσταση;

Picture6

Εrmenegildo Ζegna, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838227

Και μιας και μιλάμε για μοναδικότητα, είναι επόμενο να κατευθυνθούμε στο κατάστημα Vardas, το οποίο αποτελεί «εγγύηση». Γιατί; Μα φυσικά επειδή το τρίπτυχο του στυλ, της ομορφιάς και του πάθους, αποτελούν τους κατευθυντήριους άξονες για τη δημιουργία των ιδιαίτερων συνόλων του.

Picture7

Vardas, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835863

Εκεί, η δική μας επιλογή ρούχου, ήταν σχετικά εύκολη υπόθεση, μιας και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά ένα βελούδινο μπορντό σακάκι με εξαιρετικά τελειώματα, που μπορούν να το αναδείξουν στο πιο ξεχωριστό ρούχο για το ρεβεγιόν, «μαγνήτισε» το βλέμμα μας. Πρόκειται για ένα ρούχο, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί είτε με λευκό ζιβάγκο, είτε με ένα άσπρο ή μαύρο πουκάμισο, και θα κάνει τον δικό σου Santa Claus, να ξεχωρίζει!

Picture8
Picture9

Vardas, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835863

Ώρα για πιο casual εμφανίσεις

Αν πάλι είναι πιο σπορ τύπος, ήρθε η ώρα να κατέβουμε στο ισόγειο του Golden Hall και να πάμε στο κατάστημα της GAP, έτσι ώστε να πάρουμε ένα μπλε φούτερ με κουκούλα, που όχι μόνο είναι stylish αλλά θα δώσει και ένα ανεπιτήδευτο coolness στοιχείο στην εμφάνισή του. Το μπλε αποτελεί από τα πιο αγαπημένα μας χρώματα που μπορεί να το συνδυάσει με οποιοδήποτε άλλο χρώμα παντελονιού ή και σορτς.

Picture10

GAP, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836820

Το συγκεκριμένο κατάστημα, αποτελεί μία safe επιλογή που χωρίς δεύτερη σκέψη θα κάνει τον αγαπημένο σου να ενθουσιαστεί. Χάρη στον θαυμάσιο σχεδιασμό, την τέλεια εφαρμογή και την συνέπεια στην ποιότητα, καταφέρνει να συνδυάσει το στυλ με την άνεση. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα τέτοιο «πάντρεμα»;

Picture11

GAP, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836820

Κάνουμε focus στις λεπτομέρειες

Οι άνδρες, τελευταία, προσέχουμε πολύ και τα αξεσουάρ μας… ειδικά την τσάντα μας. Είναι άλλωστε, εκείνο το αξεσουάρ που μας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπου και εάν βρισκόμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που η τσάντα την οποία θα επιλέξουμε, είναι σημαντικό να αποπνέει το δικό μας προσωπικό στυλ.

Picture12

La Martina, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857123 - 210 6857128

Κάπως έτσι, βρεθήκαμε σε ένα κατάστημα ρούχων - «θρύλο» για την Αργεντινή. Στο κατάστημα La Martina μπορείς να επιλέξεις με… κλειστά μάτια όποιο ρούχο θέλεις, εμάς μας τράβηξε την προσοχή ένα μαύρο δερμάτινο Backpack! Υπέροχο, κομψό, πρακτικό… Άρα ένα εξαιρετικό δώρο για εκείνον.

Picture13

La Martina, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857123 - 210 6857128

Στυλ… από πάνω μέχρι κάτω

Ας περάσουμε όμως στα πιο σημαντικά. Ποια είναι αυτά; Όσα κοιτάνε κυρίως οι γυναίκες σε έναν άνδρα. Άλλωστε, ποια γυναίκα δεν έχει δυσανασχετήσει με ένα, όχι και τόσο κολακευτικό ζευγάρι παπούτσια, βλέποντας τον σύντροφό της;

Ναι, τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα πιο καθοριστικά αξεσουάρ για να είναι αψεγάδιαστο ένα outfit και εσείς οι γυναίκες αυτό, το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να κάνουμε καλύτερη επιλογή για αυτές τις γιορτές, από το κατάστημα Βrooks Brothers.

Picture16

Βrooks Brothers, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1814380

Αυτά τα ταμπά παπούτσια ήταν… έρωτας με την πρώτη ματιά! Υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο κολακευτικό από ένα ζευγάρι καλοφτιαγμένα, κομψά και διαχρονικά παπούτσια; Το δώρο που κάθε άνδρας θα λατρέψει.

Picture15

Βrooks Brothers, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1814380

Αυτά τα Χριστούγεννα, άσε στην άκρη το περιττό άγχος για το δώρο που θα χαρίσεις στον δικό σου αγαπημένο, καθώς χάρη στις παραπάνω προτάσεις, αυτές τις γιορτές θα τον εκπλήξεις ευχάριστα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι μία βόλτα στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο και αμέσως μετά να απολαύσεις την παρέα του, κάνοντας τα φετινά Χριστούγεννα, όσο πιο μαγικά γίνεται και για τους δυο σας.

Μην ξεχάσω να σου πω πως τις Κυριακές 12&19/12, τα καταστήματα στο Golden Hall θα είναι ανοιχτά, 11:00-20:00!