Τι να του προσφέρεις αυτές τις γιορτές αν είναι ένας αθεράπευτος gadgetakias

Τι να του προσφέρεις αυτές τις γιορτές αν είναι ένας αθεράπευτος gadgetakias

Τα χριστουγεννιάτικα ανδρικά δώρα, για τις περισσότερες από εμάς αποτελούν κάτι σαν «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες.

Ο λόγος δεν είναι ένας, καθώς συχνά το διαφορετικό γούστο, σε συνδυασμό με την εκ μέτρου αντίθετη αίσθηση της χρηστικότητας ενός πράγματος, μας οδηγούν σε πολύ διαφορετικές επιλογές.

Ωστόσο, όλα μοιάζουν πιο εύκολα και απλά, εάν ο τύπος του άνδρα στον οποίο θέλουμε να προσφέρουμε ένα δώρο, είναι λάτρης των gadget. Ποιος άλλωστε στη σημερινή εποχή, με τη διαρκή εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν θα ήθελε κάποιο από τα δεκάδες έξυπνα gadgets, τα οποία κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους σε κάθε μας βήμα;

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς το αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο και να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο, ανάμεσα στα gadgets που θα «πρωταγωνιστήσουν» στις αγορές το επόμενο διάστημα. Δεν θα χρειαστείς πολύ χρόνο, αφού η πληθώρα καταστημάτων με το μοντέρνο design και την καινοτόμο χρήση τους, θα μαγέψουν τόσο εσένα, όσο και τον δικό σου Santa Claus.

Για στιγμές «χαραγμένες» στον χρόνο

H βόλτα μας στο Golden Hall, δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει με μία στάση στο κατάστημα Γερμανός, έτσι ώστε να μάθουμε από τους καλύτερους ποιο είναι αυτό το gadget που αποτελεί την τέλεια επιλογή δώρου για φέτος τα Χριστούγεννα.

Picture2

Γερμανός, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839226

Μέσα σε λίγα λεπτά, η Νο1 επιλογή μας ήταν εκεί, έτσι ώστε να αποτυπώνεται κάθε στιγμή μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να μένει ανεξίτηλη στον χρόνο. Πρόκειται για την GoPro HERO10 Black, η οποία είναι η πιο ισχυρή GoPro action camera που κατασκευάστηκε ποτέ, συνδυάζοντας ταχύτητα και ευκολία στη χρήση! Τα πάντα ξεκινούν από το νέο κορυφαίο τσιπ G2, για να απολαύσεις βίντεο ανάλυσης έως 5.3Κ στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και φωτογραφίες 23MP σε όλα τα modes, για υψηλή ευκρίνεια, εξαιρετική αντίθεση και φωτεινότητα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς και αποτύπωση της κάθε λεπτομέρειας (νέο κάλυμμα φακού το οποίο «αποκρούει» το νερό και είναι φτιαγμένο από αντιχαρακτικό γυαλί κατά των λάμψεων)!

Picture3

Γερμανός, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839226

Πρόκειται για ένα δώρο που συνδυάζει τη χρηστικότητά του, με την υψηλή αισθητική, καθώς είναι συμπαγής, κομψή και ανθεκτική. Είναι αδιάβροχη σε βάθος έως 10 μέτρα, ενώ είναι συμβατή με όλα τα αξεσουάρ και τις βάσεις της HERO9 Black για απόλυτη ευελιξία (ενσωματώνει υποδοχή για τοποθέτηση σε βάση). Επιπλέον, διαθέτει δύο οθόνες, μία εμπρόσθια LCD 1.4 ιντσών ιδανική για προεπισκόπηση του περιεχομένου σου, καθώς και μία οπίσθια 2.27 ιντσών με βελτιωμένη απόκριση αφής για διαχείριση των λειτουργιών της όπως ποτέ άλλοτε! Έχεις ακόμη αμφιβολίες πως ο δικός σου gadgetάκιας δεν θα λατρέψει το συγκεκριμένο δώρο;

Τα απολύτως απαραίτητα για κάθε ημέρα

Ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες, κατευθυνθήκαμε σε ένα κατάστημα, που αποτελεί must για κάθε αγορά gadget. Αν ακόμη αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό, τότε μια επίσκεψη στο iStorm, είναι απαραίτητη. Το iStorm είναι το Apple Premium Reseller Store, ένα κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Apple.

Picture4

iStorm, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 9997390

Μπορεί η τεχνολογία χρόνο με τον χρόνο να εξελίσσεται και νέες ιδέες να φτάνουν συνεχώς στην αγορά, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες επιλογές οι οποίες όσα χρόνια και εάν περάσουν παραμένουν διαχρονικές. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε λάτρης της τεχνολογίας θέλει ένα Macbook Air στη συλλογή του και ειδικά όταν μιλάμε για το Macbook Air M1, με 8 Gb RAM και 256 χωρητικότητα σκληρού δίσκου, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα.

Picture5

iStorm, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 9997390

Επειδή όμως ένα τέτοιο δώρο χρειάζεται φροντίδα και προσοχή, δεν θα μπορούσαμε να μην βρούμε ένα κομψό και στυλάτο backpack, για να το μεταφέρει οπουδήποτε και εάν βρίσκεται, με ασφάλεια και άνεση.

Picture6

Tumi, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829686

Έτσι, κατευθυνθήκαμε προς το κατάστημα Tumi, όπου μέσα σε μία τεράστια ποικιλία, επιλέξαμε μία δερμάτινη τσάντα (backpack) με ατσάλινο χερούλι και μεταλλικά στοιχεία, από την premium σειρά, η οποία αναμφισβήτητα θα γίνει το νέο αγαπημένο του αξεσουάρ. Εάν πέρα από τα gadget είναι και τα ταξίδια άλλη μία αγάπη του παραλήπτη σου, στο συγκεκριμένο κατάστημα – το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall - θα βρεις επίσης τσάντες και βαλίτσες που διαθέτουν usb για να φορτίζει το laptop ή το κινητό του. Μία έξτρα συμβουλή για να γίνει το δώρο σου ακόμη πιο προσωπικό, είναι να ζητήσεις να γίνει χάραξη με το μονόγραμμά του, μιας και είναι εντελώς δωρεάν, ούτως ώστε να του δείξεις για ακόμη μία φορά πόσο ξεχωριστός είναι για εσένα.

Picture7

Tumi, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829686

Αφού μιλάμε για την τσάντα που πρέπει να έχει όπου και εάν βρίσκεται, θα ήταν παράλειψη να μην συμπεριλάβουμε στα απαραίτητα για κάθε ημέρα και μία ατζέντα, έτσι ώστε να σημειώνει ότι χρειάζεται στην καθημερινότητά του ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Άλλωστε, γνωρίζουμε καλά πως η συνέπεια και η οργάνωση, δεν είναι από τα πιο δυνατά σημεία για τους περισσότερους άνδρες. Ωστόσο, χάρη στην εταιρεία Type Center, στην οποία μπορείς να βρεις τα πιο ιδιαίτερα σημειωματάρια και ημερολόγια για το νέο έτος, η συνέπεια θα γίνει το νέο «ατού» του δικού σου αγαπημένου προσώπου. Πιο αναλυτικά στα καταστήματα Type Center μπορείτε να βρείτε εργαλεία γραφής, είδη γραφείου, δερμάτινα αξεσουάρ, είδη καπνιστού, ρολόγια χειρός, αλλά και προτάσεις για εταιρικά δώρα.

Picture8

Type Center, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6830095

Εμείς επιλέξαμε ένα ημερολόγιο, μέσα σε μία τεράστια γκάμα από δερμάτινα, με χρώμα ή και πιο σοφιστικέ μαύρο. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει η δυνατότητα να χαράξεις, χωρίς χρέωση, ολόκληρο το όνομα ή το μονόγραμμά του, κάνοντας το δώρο σου πιο προσωπικό και πολύτιμο.

Picture9

Type Center, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6830095

Τα must αξεσουάρ για κάθε άνδρα

Καθώς διασχίζαμε τους στολισμένους διαδρόμους του αγαπημένου μας Εμπορικού Κέντρου και αισθανόμασταν την ανάγκη να μείνουμε για όσες περισσότερες ώρες μπορούμε στην γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα, ήρθαν ξαφνικά στο μυαλό μας οι υποχρεώσεις που «τρέχουν» και κατ’ επέκταση το μεγαλύτερο πρόβλημα του σύγχρονου ανθρώπου, που δεν είναι άλλο από την έλλειψη χρόνου. Κάπως έτσι, σκεφτήκαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε την αναζήτηση του τέλειου δώρου, ψάχνοντας αξεσουάρ που λατρεύει κάθε άνδρας, ενώ συγχρόνως τον εξυπηρετούν στην καθημερινότητά του, εξοικονομώντας του χρόνο.

Picture10

Public, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838886

Ποια είναι αυτά; Πρώτο-πρώτο, σκεφτήκαμε ένα «έξυπνο» ρολόι. Που το βρήκαμε; Μα φυσικά στο κατάστημα Public. Όταν μιλάμε για ρολόι, δεν εννοούμε ένα οποιοδήποτε ρολόι που σίγουρα θα έχει στο συρτάρι του, αλλά το Smartwatch Huawei watch GT2, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο value for money επιλογές της αγοράς.

Picture11

Public, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838886

Χάρη στην επαναστατική ισχύ του, με διάρκεια μπαταρίας έως και 2 εβδομάδες, τον μινιμαλιστικό επαναστατικό σχεδιασμό, την πιο κατάλληλη επιλογή για personal training και την υποστήριξη καθημερινών λειτουργιών, όπως Bluetooth κλήση, μουσική συσκευής, ειδοποίηση μηνυμάτων, παρακολούθηση ύπνου TruSleep™ 2.0 και παρακολούθηση πίεσης TruRelax™, δίνει άλλη διάσταση σε κάθε μας βήμα. Σίγουρα θα αποτελέσει ένα δώρο που θα αισθάνεται πως έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για εκείνον.

Για εκείνον που χρειάζεται εξοικονόμηση χρόνου

Υπάρχει ένα τόσο δα μικρό gadget το οποίο θα τον ξετρελάνει, καθώς θα τον βοηθήσει να εξοικονομήσει χρόνο. Συγκεκριμένα, μετά το smartphone του φυσικά μέσα από το οποίο μπορεί να κάνει τα πάντα, το «αξεσουάρ», που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εξοικονόμηση χρόνου, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό που σχετίζεται άμεσα με το αυτοκίνητό του (το οποίο για κάθε άνδρα είναι πολλά περισσότερα από ένα μεταφορικό μέσο). Πρόκειται για ένα μέσο το οποίο ουσιαστικά αποτελεί κάτι σαν το δεύτερο σπίτι μας, επομένως είναι σημαντικό να το φροντίζουμε και να το εξοπλίζουμε με οτιδήποτε μπορεί να το κάνει ακόμη πιο χρήσιμο.

Picture12

Vodafone, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6851416

Κάπως έτσι πήραμε τον δρόμο για τη Vodafone, έτσι ώστε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για ένα gadget που μας κέντρισε την προσοχή. Ο λόγος για το GPS tracker, που μπορείς να το τοποθετήσεις στα κλειδιά σου, την τσάντα σου, τη μηχανή σου, ακόμη και στο… παιδί σου, για να ξέρεις πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και για pets. Ποιος από εμάς άλλωστε δεν έχει χάσει πολύτιμο χρόνο, ψάχνοντας που άφησε τα κλειδιά του;

Picture13

Vodafone, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6851416

Η λύση για κάθε άνδρα

Φτάνοντας προς το τέλος της περιήγησής μας, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία στάση για ένα gadget που αφορά στην καθαριότητα του σπιτιού, αλλά αποτελεί ιδανική επιλογή και για έναν gadgetάκια.

Στο σημείο αυτό, είναι καλό να δώσεις προσοχή, καθώς το συγκεκριμένο δώρο θα «λύσει» τα χέρια οποιουδήποτε και αν το προσφέρεις. Ποιο είναι αυτό το θαυματουργό προϊόν; Ποιο άλλο από τη Mi Robot Vacuum Mop Pro, την οποία θα βρεις στο κατάστημα Mi store.

Picture14

Mi store, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 9997333

Οι σύγχρονες λειτουργίες της, ανάμεσα στις οποίες το ηλεκτρικό σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ηλεκτρικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονα, η μπαταρία 3200mAh Lithium Battery, η υψηλής ισχύος αναρρόφηση 2100 pa, το βάρος της σε μόλις 3,6 kg, η Wireless σύνδεση WiFi Smart Quick Connection, οι διαστάσεις της που είναι 350*350*94,5mm, είναι όλα όσα χρειάζεται κάθε άνθρωπος που θεωρεί το καθάρισμα του σπιτιού του… αγγαρεία. Πιστεψέ μας, πρόκειται για μία αγορά για την οποία θα σε ευγνωμονεί για πάρα πολλά χρόνια.

Picture15

Mi store, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 9997333

Αυτές τις γιορτές, όποιος και εάν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θέλεις να χαρίσεις το δώρο σου, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, αρκεί να «φορέσεις» την πιο γιορτινή σου διάθεση και να κατευθυνθείς προς το αγαπημένο σου Golden Hall, για μία εντελώς μοναδική εμπειρία στο shopping. Μην ξεχνάτε ότι τα καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 11:00-20:00.