Smartphone Guide: Αυτά είναι τα πέντε χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το νέο σου κινητό

Smartphone Guide: Αυτά είναι τα πέντε χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το νέο σου κινητό

Στην περίπτωση που την περίοδο που διανύουμε ψάχνεις για νέο κινητό, στη λίστα που ακολουθεί και ετοιμάσαμε για εσένα, θα βρεις τα βασικά και πιο σημαντικά features που καλό είναι να έχει το νέο σου smartphone.

Αλήθεια, πότε ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησες πως είχε έρθει η ώρα να πάρεις νέο κινητό; Μήπως ήταν εκείνη η βραδιά που πάτησες το play για να δεις τη σειρά σου και ένιωσες τα μάτια σου να κουράζονται μέσα σε δέκα μόλις λεπτά; Άραγε, μήπως ήταν εκείνο το απόγευμα που με δυσκολία «κατέβασες» το αρχείο που σου έστειλε η manager και πάσχισες για να απαντήσεις στο email της; Τελικά, μήπως ήταν εκείνο το κυριακάτικο πρωινό που είδες ότι η νέα σου φωτογραφία στο Instagram, υστερούσε κατά πολύ σε σύγκριση με της κολλητής σου, παρά το γεγονός ότι είχατε βγάλει την ίδια πόζα, με φόντο την Ακρόπολη;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας κάνουν να θέλουμε να αλλάξουμε κινητό, εδώ και τώρα. Πώς όμως μπορούμε να οδηγηθούμε άμεσα στην κατάλληλη επιλογή, αν δεν «το έχουμε» με την τεχνολογία; Στην περίπτωση που την περίοδο που διανύουμε ψάχνεις για νέο κινητό, στη λίστα που ακολουθεί και ετοιμάσαμε για εσένα, θα βρεις τα βασικά και πιο σημαντικά features που καλό είναι να έχει το νέο σου smartphone, για να σε καλύπτει πλήρως και να ταιριάζει στην έντονη, social και multitasking καθημερινότητά σου.

#1 Το μέγεθος και το design που κάνουν τη διαφορά

Ποια είναι τα δύο πρώτα στοιχεία που παρατηρείς σε ένα κινητό, όταν το παίρνεις στα χέρια σου; Το πρώτο είναι σίγουρα το design του και το δεύτερο, το μέγεθος και το βάρος του. Διότι θέλεις ένα κινητό που να έχει εντυπωσιακό design και χρώματα, ώστε να αποτελεί ένα stylish tech gadget, που ταιριάζει με τα look σου και σε βοηθά να δείχνεις το στυλ σου. Την ίδια ώρα όμως, επειδή ακριβώς το κινητό βρίσκεται συνεχώς στα χέρια σου, εκτός από στυλάτο είναι σημαντικό να είναι ελαφρύ και λεπτό για να μην σε κουράζει. Δηλαδή να μπορείς να το κρατάς ή να το έχεις στην τσέπη και το μικροσκοπικό belt bag σου, ακόμη και όταν περπατάς ή τρέχεις και θέλεις να ακούς την αγαπημένη σου μουσική.

Τσέκαρέ το: Το νέο Xiaomi 11 Lite 5G NE αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού μεταξύ άλλων, είναι το πιο λεπτό smartphone της αγοράς. Για την ακρίβεια, έχει πάχος μόλις 6,81 mm, βάρος 159 γραμμάρια και συγκεντρώνει σε ένα compact, κομψό design, όλα τα πλεονεκτήματα ενός υψηλών προδιαγραφών smartphone, χωρίς το αντίστοιχα υψηλό κόστος*. Το μόνο που μένει, είναι να επιλέξεις την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου. Snowflake White, Bubblegum Blue, Peach Pink ή Truffle Black;

TECH1

#2 H δυνατότητα να δημιουργείς εξαιρετικό περιεχόμενο για τα social media

Στην εποχή της εικόνας, το να μπορείς να τραβάς εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό σου, είναι μεγάλη υπόθεση, είτε πρόκειται για περιεχόμενο που θέλεις να μοιράζεσαι μόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε για το content που θέλεις να κάνεις share μέσα από τους λογαριασμούς σου σε Facebook, Instagram και TikTok. Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, για να γίνεσαι κάθε μέρα πιο δημιουργική και να μπορείς να έχεις τις εντυπωσιακές εικόνες που θέλεις, με ένα άγγιγμα στο κινητό σου; Απλούστατα ένα smartphone με ένα σύστημα τριπλής κάμερας, αλλά και κάμερα telemacro, ώστε να μπορείς να τραβάς εξαιρετικής ποιότητας μακρινές ή κοντινές macro λήψεις, κάθε ώρα της ημέρας.

Τσέκαρέ το: Με τριπλή AI κάμερα 64MP, με υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και μια κάμερα telemacro 5MP για μακρινές ή κοντινές macro λήψεις φωτογραφιών και βίντεο με εκπληκτική λεπτομέρεια και επαγγελματική ποιότητα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το νέο Xiaomi 11 Lite 5G NE είναι ενδεχομένως το κινητό που ψάχνεις, για να απογειώσεις την δημιουργικότητα σου.

TECH2

#3 Οι καθημερινές, απολαυστικές εμπειρίες θέασης

Ένας ακόμη λόγος που χρησιμοποιείς αρκετά το κινητό σου κατά τη διάρκειας της ημέρας, είναι για να παρακολουθείς ταινίες και σειρές, όπου και όταν το θέλεις. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, είναι πως αν το κινητό σου είναι παλιό ή δεν έχει καλή οθόνη, τότε τα μάτια σου κουράζονται πολύ γρήγορα και γενικά, δεν απολαμβάνεις το binge-watching, όπως το θέλεις. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι σημαντικό το νέο σου κινητό να έχει μία μεγάλη και «δυνατή» οθόνη, που να μπορεί να αποτυπώνει με τον πιο «ζωντανό» τρόπο τις εικόνες της αγαπημένης σου σειράς, προσφέροντάς σου έτσι μία πιο απολαυστική και πιο «ζωντανή» εμπειρία θέασης.

Τσέκαρέ το: Με οθόνη 6.55” AMOLED DotDisplay με υποστήριξη 10-bit TrueColor για συναρπαστικό αποτέλεσμα 1.07 δισ. χρωμάτων -δηλαδή 64 φορές περισσότερα από τους προκατόχους του- το Xiaomi 11 Lite 5G NE προσφέρει δυναμική εικόνα με έντονη αντίθεση, για ακόμη πιο ζωντανή εμπειρία θέασης.

TECH3

#4 Μια ασύγκριτη εμπειρία ακρόασης, σε κάθε κλήση και κάθε podcast

Από τις καθημερινές κλήσεις και τα συχνά video call με τους αγαπημένους και τους συναδέλφους σου, μέχρι τις στιγμές που χαλαρώνεις ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική ή τα podcast που σε εμπνέουν: Το κατάλληλο smartphone μπορεί να κάνει τη διαφορά, σε ό,τι αφορά στις καθημερινές σου εμπειρίες ακρόασης. Τι πρέπει να έχει το νέο σου κινητό στη συγκεκριμένη περίπτωση, λοιπόν; Σίγουρα διπλά και high tech ηχεία, ενώ το να εξοπλιστείς και με wireless ακουστικά, θα αποδειχθεί μία «κίνηση ματ».

Τσέκαρέ το: Με διπλά ηχεία με πιστοποιήσεις Hi-Res Audio και Hi-Res Audio Wireless που εξασφαλίζουν ασύγκριτη εμπειρία ακρόασης, το νέο Xiaomi 11 Lite 5G NE αξίζει την προσοχή σου, ειδικότερα αν αναλογιστείς πως αν το προμηθευτείς μέχρι τις 31 Οκτωβρίου**, θα πάρεις δώρο και τα ολοκαίνουργια και στυλάτα wireless Bluetooth ακουστικά Redmi Buds 3 Pro, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και active noise cancelation!

TECH4

#5 Τα features και η μπαταρία που κάνουν το multitasking «παιχνιδάκι»

Τη μία στιγμή στέλνεις email στη manager και την άλλη, κάνεις video call με τους συναδέλφους, καλείς την κολλητή σου, καταγράφεις τη λίστα με το πρόγραμμα της εβδομάδας, κάνεις online shopping ή απλώς, ανεβάζεις stories στο Instagram. Αν το multitasking έχει εξελιχθεί σε δεύτερη φύση σου, τότε έχεις ανάγκη από ένα κινητό που μπορεί να υποστηρίξει ό,τι θέλεις και ό,τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου. Αυτό σημαίνει πως το νέο σου smartphone, καλό είναι να έχει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, έναν «δυνατό» επεξεργαστή και μεταξύ άλλων, να μπορεί να υποστηρίζει και την τεχνολογία 5G.

Τσέκαρέ το: To νέο Xiaomi 11 Lite 5G NE, που έχει κερδίσει την προσοχή μας, αποτελεί ένα ισχυρό multitasking εργαλείο, τόσο σε ό,τι αφορά στις εμπειρίες θέασης και gaming που θέλεις να απολαμβάνεις, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκέψου απλώς ότι διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας και υψηλών επιδόσεων 4250mAh με 33W ταχεία φόρτιση και τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G με υποστήριξη 5G!

TECH5

Αυτά είναι πέντε από τα πιο σημαντικά features που αξίζει να έχει ένα smartphone σήμερα, προκειμένου να ταιριάζει με το στυλ και την έντονη καθημερινότητά σου. Το τι απόχρωση θα επιλέξεις***, εξαρτάται από το γούστο σου. Το σίγουρο είναι όμως ότι, όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, δεν χρειάζεται να βγεις εκτός budget για να πάρεις ένα κινητό που μπορεί να σου προσφέρει όλα τα παραπάνω, δηλαδή όλα όσα θέλεις!

*H προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι στα 439,90 ευρώ.

**Οι προσφορές ισχύουν για αγορά από τα επίσημα κανάλια πώλησης της Xiaomi. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται από την Info Quest Technologies επίσημο διανομέα της Xiaomi σε Ελλάδα.

***Το Μi 11 Lite 5G ΝΕ κυκλοφορεί σε έκδοση 8GB RAM, 128GB ROM, σε χρώμα Snowflake White, Bubblegum Blue, Peach Pink και Truffle Black.