Lover boy ετών 94

Lover boy ετών 94

Queens, δεν πιστεύω να αγχώνεστε για το πότε θα γίνετε μάνες. Ποτέ δεν είναι αργά αν υπάρχει καλή υγεία, θέληση και βεβαίως ένας ακούραστος σύντροφος.

Ούτε στα 94 του δεν αισθάνθηκε κουρασμένος ο Randy Ramjeet Raghav, ο Ινδός που για πρώτη φορά στη ζωή του έγινε πατέρας στα 94 του χρόνια. Στη χώρα της Kama Sutra, της τέχνης του έρωτα, ο Ramjeet δηλώνει πως γι' αυτόν είναι πολύ σημαντικό να απολαμβάνει το σεξ με τη σύζυγό του Shakuntala όσο πιο συχνά μπορεί, δεδομένου ότι είναι υγιέστατος.

Μάλιστα, όταν του το ζητάει η γυναίκα του, μπορεί να κρατήσει ακόμα και όλη νύχτα, αλλά στο εξής αποφάσισε να βάλει λίγο στην άκρη τη σεξουαλική τους ζωή για χάρη του νεογέννητου παιδιού τους, του Karamjit. Από την πλευρά της, η 50χρονη Shakuntala λέει πως ο Ramjeet δεν της φαίνεται και πολύ μεγάλος, αφού μπορεί να κάνει έρωτα όπως ένας 25χρονος και μάλιστα ακόμα καλύτερα γιατί αυτός κρατάει όλη νύχτα.

Οι τρεις τους ζουν σε μια καλύβα δύο δωματίων και ο Ramjeet δουλεύει 9 ώρες τη μέρα σκάβοντας χωράφια, πράγμα το οποίο σιχαίνεται από τότε που έγινε πατέρας. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως του αρέσει η οικογενειακή ζωή, γιατί δήλωσε πως σε έξι μήνες θα προσπαθήσουν να κάνουν κι ένα δεύτερο γιο (όχι κόρη).