Ένα κοριτσάκι με κανονική ουρά

Ένα κοριτσάκι με κανονική ουρά

Ένα από τα παράδοξα που συμβαίνουν τελευταία είναι και η γέννηση ενός κοριτσιού με κανονική ουρά στην Κίνα.

Στην επαρχία Anhui της Κίνας γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες ένα κοριτσάκι με μικροσκοπική ουρά. Αυτό δεν αποτελεί από μόνο του είδηση, καθώς γεννιούνται ακόμη άνθρωποι με ουρά, η οποία όμως είναι ιδιαίτερα μικρή και αφαιρείται συνήθως με μια απλή επέμβαση.

Το συγκεκριμένο κοριτσάκι με το όνομα Hong Hong, κατόρθωσε να σοκάρει τους γονείς του που όταν πρωτοείδαν την ουρά του θέλησαν να δράσουν ώστε να την ξεφορτωθούν άμεσα. Οι γιατροί όμως τους ενημέρωσαν πως μια εγχείρηση είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται στα νεογέννητα που είναι υπερβολικά αδύναμα για να την αντέξουν, οπότε επέλεξαν να περιμένουν λίγο. Μολονότι όμως ήλπιζαν πως η ουρά θα μίκραινε μέρα με τη μέρα, οι γονείς της νεογέννητης Κινεζούλας διαπίστωσαν με έκπληξη πως η ουρά όλο και μεγάλωνε, με αποτέλεσμα μέσα σε μερικούς μήνες, να διπλασιαστεί!

Ακόμα και οι γιατροί εξεπλάγησαν με το φαινόμενο που ομολογουμένως είναι από σπάνιο έως αδύνατον και με ακτινογραφίες διαπίστωσαν πως η ουρά συνδέεται με λιπώδη όγκο της σπονδυλικής στήλης. Τελικά, προχώρησαν σε επέμβαση αφαίρεσης της ουράς από το μικροσκοπικό σωματάκι της Hong Hong, η οποία πέτυχε.