Christmas list: Πώς θα βρεις τα δώρα για κάθε αγαπημένο σου σε ένα μόνο απόγευμα

Christmas list: Πώς θα βρεις τα δώρα για κάθε αγαπημένο σου σε ένα μόνο απόγευμα

Τα Χριστούγεννα θα λέγαμε πως είναι οι ημέρες που ο χρόνος τρέχει σαν νεράκι και εσύ… τρέχεις πίσω του. 

Δώρα, παιχνίδια, ρεβεγιόν, βόλτες, όλα είναι στο «κόκκινο» και εσύ προσπαθείς να τα προλάβεις, μπαίνοντας σε ρυθμούς fast forward.

Φυσικά, είναι εκείνη η περίοδος του χρόνου, που παρά τις χίλιες δύο υποχρεώσεις, δεν θέλεις να τελειώσει με τίποτα. Ο λόγος είναι πως μαζί με την «to do» λίστα σου, η οποία σε συνοδεύει όπου και εάν βρεθείς, η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη σε οτιδήποτε και αν κάνεις.

Εάν ωστόσο, ψάχνεις τρόπους για να εξοικονομήσεις χρόνο και ενέργεια από το τρέξιμο, για τα ψώνια των ημερών τότε η λύση είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμά μας και να πας στο Golden Hall, για να βρεις μέσα σε λίγες μόνο ώρες όλα όσα αναζητάς.

Βάζοντας χρώμα σε καθετί

Θέλοντας να αρχίσουμε να κάνουμε check δίπλα στα ονόματα από την Christmas list μας, δεν θα γινόταν να μην ξεκινήσουμε από ένα κατάστημα που πέρα από τη γιορτινή διάθεση και τα λαμπερά χρώματα που τραβούν αμέσως την προσοχή σου, έχει και το «ατού» ότι αποτελεί την τέλεια επιλογή για κάθε μέλος της οικογένειας, από το μικρότερο μέχρι και το μεγαλύτερο.

Κάνοντας μόλις λίγα βήματα από την κεντρική είσοδο του Golden Hall, βρεθήκαμε λοιπόν σε ένα κατάστημα που δεν «χορταίνεις» να χαζεύεις τα δεκάδες σχέδια και τους αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς του, το Happy Socks.

Εικόνα1

Happy Socks, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6848102

Εκεί επιλέξαμε για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, ένα ζευγάρι κάλτσες από την Christmas Edition, το λεγόμενο «Gingerbread» σχέδιο, το οποίο είναι μέσα σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο giftbox, που μπορεί να λειτουργήσει εκπληκτικά και σαν στολίδι για το στολισμένο δέντρο μας. Φυσικά το ίδιο σχέδιο υπάρχει για όλη την οικογένεια, έτσι ώστε κανένας να μην μείνει παραπονεμένος.

Εικόνα2

Happy Socks, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6848102

Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές

Βγαίνοντας από το μαγαζί και κοιτώντας ακριβώς απέναντι, δεν γίνεται να μην σκεφτείς μυρωδιές και αρώματα, έτσι ώστε να μεταμορφώσεις το δικό σου σπίτι αλλά και των φίλων σου, σε έναν γιορτινό «παράδεισο».

Εάν ακόμη αναρωτιέσαι για ποιο κατάστημα μιλάμε, θα σου πω απλώς… Zara Home, καθώς οι τάσεις της μόδας και τα χρώματα, αφορούν πρωτίστως το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και δημιουργούμε όμορφες στιγμές.

Εικόνα3

Zara Home, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6844306

Δεν ξέρω αν ο λόγος που η επιλογή μου έγινε μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, έχει να κάνει με το προηγούμενο δώρο ή όχι, πάντως το Gingerbread αρωματικό κερί, συνδυασμένο με home fragrance (sticks), μέσα σε ένα συλλεκτικό κουτί από τη μοναδική Xmas edition, με συνεπήρε χωρίς δεύτερη σκέψη. Πίστεψέ με, με αυτό το δώρο θα μυρίσει γιορτές ολόκληρο το σπίτι.

Εικόνα4

Zara Home, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6844306

Στυλ και φινέτσα σε κάθε outfit

Και επειδή καλά τα αξεσουάρ, καλές και οι μυρωδιές, αλλά ήρθε η ώρα να κάνουμε focus… σε εμάς, ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο του αγαπημένου μας Εμπορικού Κέντρου για να αναζητήσουμε δώρα για το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Η πρώτη μας στάση λοιπόν, ήταν σε ένα κατάστημα που αποτελεί «εγγύηση» για αψεγάδιαστες εμφανίσεις, το Scotch & Soda.

Εικόνα5

Scotch & Soda, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896645

Ποιος από τους αγαπημένους μας άλλωστε, θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα brand που ήρθε για να ανατρέψει το κατεστημένο; Εμείς επιλέξαμε ένα παλτό, από τη συλλογή «Χειμώνας 21-22», που θα ολοκληρώσει άψογα κάθε look. Το γκρι μπεζ χρώμα του σίγουρα θα ταιριάξει με κάθε σύνολο, ενώ το ύφασμά του (60% πολυεστέρας και 40% μαλλί), θα κρατήσει ζεστή όποια το φορέσει.

Εικόνα6

Scotch & Soda, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896645

Τα αξεσουάρ… κάνουν τη διαφορά

Μιας και είμαστε πλήρεις, αναφορικά με τα ρούχα που θα μαγέψουν τους πάντες αυτές τις γιορτές, ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στα αξεσουάρ, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά για ένα look. Βρεθήκαμε σε ακόμη ένα multi brand κατάστημα, το οποίο «φιλοξενεί» αποκλειστικά jetsetting brands από όλο τον κόσμο, ενώ πλέον βρίσκεται στον πρώτο όροφο του αγαπημένου μας εμπορικού.

Εικόνα7

Ozar, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 694 4713898

O λόγος για το Ozar, στο οποίο μπορείς να βρεις από semi precious κοσμήματα, καφτάνια, μαγιό και beachwear, μέχρι αξεσουάρ και luxury items. Κάπως έτσι, ένα ασημί, επιπλατινωμένο λευκόχρυσο κολιέ, με πέτρες ζιργκόν και μία ριβιέρα ασημί επίσης σε επιπλατινωμένο λευκόχρυσο χρώμα, με πέτρες ζιργκόν, ήταν τα κατάλληλα κοσμήματα που ήρθαν για να απογειώσουν το σύνολό μας.

Εικόνα8

Ozar, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 694 4713898

Φυσικά ένα κόσμημα δεν είναι ποτέ αρκετό, γι’ αυτό συνεχίσαμε τη βόλτα μας, πηγαίνοντας προς το κατάστημα Evita Peroni.

Εικόνα9

Evita Peroni, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 6838550

Το κολιέ από ασήμι 925, το οποίο είναι επιχρυσωμένο και έρχεται από την Φλωρεντία, αποτελεί μία ιδανική επιλογή για όλες τις γυναίκες που λατρεύουν τα ιδιαίτερα κοσμήματα. Για εσένα που θέλεις να ξέρεις την ιστορία πίσω από οτιδήποτε αγοράζεις, το συγκεκριμένο κόσμημα είναι από την σειρά «Michelangelo cameo». Εσύ, ακόμη το σκέφτεσαι;

Εικόνα10

Evita Peroni, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838550

Κάνε τη διαφορά με σωστά αξεσουάρ

Μπορεί να μην είναι κόσμημα, αλλά η «πινελιά» που δίνει σε κάθε εμφάνιση λειτουργεί ακριβώς σαν να είναι. Για τι πράγμα μιλάμε; Μα φυσικά για τα γυαλιά ηλίου που θα επιλέξεις αυτές τις γιορτές. Και πού αλλού θα βρούμε τεράστια ποικιλία γυαλιών ηλίου, οράσεως και αξεσουάρ, αν όχι στο Grand Optical.

Εικόνα11

Grand Optical, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836826

H φροντίδα της όρασής μας, είναι πιο σημαντική από ό,τι πιστεύουμε, επομένως ένα ζευγάρι κοκάλινα μαύρα γυαλιά Gucci, με διακριτικό χρυσό το σήμα της εταιρείας, είναι όλα όσα έψαχνες για να χαρίσεις σε ένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αυτές τις γιορτές.

Εικόνα12

Grand Optical, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836826

Κάνε τον χειμώνα… καλοκαίρι

Για το κλείσιμο της βόλτας μας αφήσαμε κάτι απρόσμενο, μα άκρως σημαντικό για δώρο. Αν δεν ετοιμάζεις κάποιο ταξίδι σε κάποιο εξωτικό μέρος του κόσμου, σίγουρα περιμένεις από τώρα τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Χάρη στη γαλλική εταιρεία Vilebrequin, αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να χαρίσεις το πιο αναπάντεχο δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Εικόνα13

Vilebrequin, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6891532

Ένα μαγιό για να αρχίσουν να σκέφτονται τις ανέμελες διακοπές του καλοκαιριού που έρχεται, είναι η κατάλληλη επιλογή. Εμάς, μας έκανε «κλικ» ένα μαγιό από την Cruise Collection, σε χρώμα μπλε με χελώνες, που είναι και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας, το οποίο βγαίνει και σε παιδικό, για να δώσεις μοναδικό στυλ από τον πατέρα στον γιο και από τη μητέρα στην κόρη, αναλόγως τι θα επιλέξεις.

Εικόνα14

Vilebrequin, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6891532

Αυτές τις γιορτές κανένας δεν θα μείνει εκτός της Christmas list σου, αφού χωρίς να χάσεις πολύτιμο χρόνο, θα ανακαλύψεις όλα όσα χρειάζεσαι κάνοντας μία μαγευτική βόλτα στους στολισμένους διαδρόμους του Golden Hall. Φόρεσε τα γιορτινά σου, ετοιμάσου να χαρίσεις δώρα σε όσους αγαπάς και θυμήσου… It’s the most wonderful time of the year!