Ετοιμάζεσαι να πετάξεις ξανά; Οι συμβουλές και τα προνόμια που αξίζει να γνωρίζεις!

Ετοιμάζεσαι να πετάξεις ξανά; Οι συμβουλές και τα προνόμια που αξίζει να γνωρίζεις!

Αν είσαι και εσύ ταξιδιάρα ψυχή και σου έχει λείψει το να κάνεις ένα ταξίδι, τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να το οργανώνεις.

Αν υπάρχει κάτι που μας έχει λείψει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τα τελευταία δύο χρόνια, αυτό είναι το να επιβιβαστούμε σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδέψουμε ξανά στο εξωτερικό -και είμαστε σίγουρες ότι νιώθεις και εσύ το ίδιο!

Ονειρευόμαστε να κάνουμε ένα ταξίδι για να γνωρίσουμε νέους τόπους ή για να επισκεφτούμε ξανά το αγαπημένο μας Παρίσι, το Λονδίνο, τη Βαρκελώνη και όποιον άλλον προορισμό του εξωτερικού μας έχει «κλέψει» την καρδιά! Θέλουμε να απολαύσουμε πρωτόγνωρες γεύσεις, να περιηγηθούμε ανάμεσα σε κτήρια που μας «κόβουν» την ανάσα με την αρχιτεκτονική τους, να γεμίσουμε το Instagram μας με νέες φωτογραφίες, να καθίσουμε δίπλα από το παράθυρο του αεροπλάνου και να θαυμάσουμε τα σύννεφα, μέχρι να δούμε τα φώτα της πόλης μιας νέας χώρας, να μας καλωσορίζουν!

Αν είσαι, λοιπόν, και εσύ ταξιδιάρα ψυχή και σου έχει λείψει το να κάνεις ένα ταξίδι, τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να το οργανώνεις. Ακόμη και αν δεν ταξιδέψεις μέσα στον επόμενο μήνα, αν θέλεις να είσαι σίγουρη ότι θα μείνεις πιστή στην υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου, η παρακάτω λίστα θα σε βάλει σε travel mood μέχρι την ώρα της πτήσης σου.

#1 Αποφάσισε πού θέλεις να ταξιδέψεις, απαντώντας στις κατάλληλες ερωτήσεις

Θέλεις να «δραπετεύσεις» από τον χειμώνα στην Ελλάδα; Θέλεις να γνωρίσεις μία νέα κουλτούρα και έναν ιδιαίτερο πολιτισμό; Θέλεις να μάθεις κάτι νέο ή θέλεις απλώς να ταξιδέψεις σε έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό; Το πού θα πας, εξαρτάται από το τι θέλεις να δεις και να βιώσεις. Σε κάθε περίπτωση, για να οργανώσεις καλά το επόμενο ταξίδι σου στο εξωτερικό, είναι σημαντικό να καταλήξεις άμεσα στο πού θα ταξιδέψεις.

#2 Ανακάλυψε τα πιο «δυνατά» ταξιδιωτικά προνόμια για την πτήση σου

Στόχος σου είναι το να ταξιδέψεις όμως, γιατί να μην το κάνεις με τον πιο έξυπνο τρόπο, δηλαδή με εκείνον που θα σε κάνει να βγεις και κερδισμένη; Αυτός είναι ο λόγος που προτού κάνεις την αεροπορική σου κράτηση, καλό είναι να δεις και τα προνόμια που «παίζουν». Πώς όμως θα κάνουμε το κάθε ταξίδι μας πιο συναρπαστικό; Κλείνοντας τα εισιτήρια μας με μια από τις κάρτες Aegean Bonus Visa απολαμβάνουμε ταξιδιωτικά και τραπεζικά προνόμια - βλέπεις, για την AEGEAN και την Alpha Bank, δεν έχει σημασία μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι καθαυτό. Έτσι, με τις κάρτες Aegean Bonus Visa έχεις τώρα όλα τα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank συν του Miles+Bonus, του Προγράμματος Επιβράβευσης της AEGEAN και της Olympic Air. Μαζί με όλα αυτά, μάλιστα, έχεις και την αποκλειστική δυνατότητα να μετατρέπεις τους Bonus πόντους σου εύκολα, σε μίλια εξαργύρωσης! Αφού μπορείς, λοιπόν, γιατί να μην απολαύσεις όλα αυτά τα προνόμια;

ALPHA1

#3 Οργάνωσε τη λίστα με το sightseeing και τις δραστηριότητες που θα κάνεις

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα σου «λύσει» τα χέρια και πόσο πολύ θα σε βάλει σε travel mood σήμερα κιόλας, το να οργανώσεις τη λίστα με τα μέρη που θα δεις και τις δραστηριότητες που θα κάνεις στον προορισμό που θα επισκεφτείς, ακόμη και αν το ταξίδι σου αργεί ακόμη. Μπορείς να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα της πόλης που θα επισκεφτείς, να μιλήσεις με φίλους σου που έχουν βρεθεί εκεί στο παρελθόν ή να μπεις στο Facebook για να βρεις τοπικές ομάδες που οργανώνουν ιδιαίτερες δραστηριότητες στην πόλη. Εναλλακτικά, μπορείς απλώς να στραφείς στην κλασική και διαχρονική λύση του ξεφυλλίσματος ενός ταξιδιωτικού οδηγού.

#4 Σκέψου καλά με ποιον θέλεις να ταξιδέψεις και «κλείσε» την παρέα

Προτού κάνεις την αεροπορική σου κράτηση, θα χρειαστεί φυσικά να είσαι σίγουρη για τα άτομα με τα οποία θα ταξιδέψεις. Σίγουρα δεν θέλεις να ακούσεις από κάποιον το «ναι», μόνο και μόνο για να τον δεις να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή. Μπορεί να είναι η κολλητή σου, με την οποία περνάς πάντα τέλεια στα ταξίδια στο εξωτερικό. Μπορεί όμως να είναι, επίσης, ο σύντροφός σου ή η μητέρα και η αδερφή σου, με τις οποίες συζητάς εδώ και χρόνια για το πόσο πολύ θέλετε να δημιουργήσετε μαζί νέες, όμορφες αναμνήσεις.

#5 Βρες όλα όσα θα κάνουν το ταξίδι σου πιο άνετο και πιο συναρπαστικό

Οργανώνοντας το ταξίδι σου, ξέρεις ότι θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη σου μία σειρά από λεπτομέρειες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά κατά τη διάρκειά του. Από την ταξιδιωτική ασφάλιση μέχρι το πόσες αποσκευές θα πάρεις και αρκετά ακόμη σημεία στα οποία αξίζει να σταθείς. Αν θέλεις να κάνεις, λοιπόν, το ταξίδι σου πιο άνετο και συναρπαστικό, σου έχω καλά νέα. Διότι η Alpha Bank απογειώνει κάθε ταξιδιωτική σου εμπειρία, με ακόμη περισσότερα προνομία, μέσα από τη συνεργασία της με την Aegean.

Να αναφέρω απλώς ότι αν κλείσεις τα εισιτήριά σου με την Αegean Bonus Visa Debit, κερδίζεις δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση σε κάθε ταξίδι για το οποίο η αγορά εισιτηρίων έχει πραγματοποιηθεί με τη συγκεκριμένη κάρτα και δωρεάν ενημέρωση για όλες τις συναλλαγές που κάνεις με την κάρτα με την υπηρεσία Alpha Alerts. Τα καλά νέα όμως, δεν σταματούν εδώ. Βλέπεις, με την Αegean Bonus Visa έχεις όλα τα προνόμια που προσφέρει η Αegean Bonus Visa Debit και επιπλέον, το εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση, το κουπόνι δωρεάν αποσκευής έως 23 κιλά και δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Fast Track, ενώ μπορείς επίσης να απολαύσεις διευκολύνσεις όπως δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Alpha Alerts, καθώς και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων για συναλλαγές εντός AEGEAN ή στο εξωτερικό.

Όσο για εσένα που έχεις Aegean Bonus Visa Premium, μπορείς να έχεις όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa και επιπλέον δωρεάν εισιτήριο συνοδού για πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς, κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης, εκπτωτικό κουπόνι αγορών, την υπηρεσία VISA Luxury Hotel και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης προσφορών, μέσω των διεθνών συνεργατών της VISA. Τι άλλο να ζητήσεις;

ALPHA2

#6 Τσέκαρε τους κανονισμούς της χώρας που θα επισκεφτείς

Τέλος, επειδή λόγω των νέων δεδομένων στη ζωή μας, κάθε χώρα αλλάζει συχνά και τους ταξιδιωτικούς κανονισμούς που ισχύουν για τους τουρίστες που την επισκέπτονται, καλό είναι εφόσον κάνεις την αεροπορική σου κράτηση, να ελέγχεις κατά διαστήματα τις σχετικές επίσημες ιστοσελίδες της χώρας στην οποία θα ταξιδέψεις, ώστε να είσαι πλήρως προετοιμασμένη και να κάνεις το ταξίδι σου ακόμη πιο άνετο!

ALPHA3

Ό,τι χρειάζεσαι για να οργανώσεις άμεσα το επόμενο αεροπορικό σου ταξίδι, το γνωρίζεις ήδη πλέον. Βρες τον προορισμό των ονείρων σου, προσκάλεσε στο ταξίδι την κατάλληλη παρέα και ετοιμαστείτε για άμεση «επιβίβαση» με κάρτες Aegean Bonus Visa!

*Διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards (πιστωτικές) ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web (χρεωστική κάρτα).