Πέντε σειρές για απολαυστικούς μαραθώνιους ψυχαγωγίας στο σπίτι!

Πέντε σειρές για απολαυστικούς μαραθώνιους ψυχαγωγίας στο σπίτι!

Αν υπάρχει μία συνήθεια σε επίπεδο ψυχαγωγίας που σχεδόν όλοι μας «τιμούμε» και αγαπάμε να απολαμβάνουμε την περίοδο που διανύουμε, αυτό είναι το binge watching. 

Τα κρύα βράδια μετά το γραφείο και κυρίως, τα απογεύματα των Σαββατοκύριακων, περιλαμβάνουν streaming εμπειρίες θέασης, μαραθώνιους ψυχαγωγίας που μας βρίσκουν να παρακολουθούμε back to back τα επεισόδια των αγαπημένων μας σειρών, είτε μπροστά από τις τηλεοράσεις μας, είτε μέσω των smartphones και των tablets μας.

Ποιες σειρές αξίζει όμως να δούμε αυτή τη σεζόν; Πρόκειται για ένα ερώτημα το οποίο… googlάρουν συχνά οι λάτρεις του binge watching, αφού με τόσες σειρές στη διάθεσή τους, το να επιλέξουν το συναρπαστικό περιεχόμενο που θα τους καθηλώσει, γίνεται συχνά μια όχι και τόσο εύκολη υπόθεση. Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν ξέρετε σε ποια σειρά να πατήσετε το «play» αυτή την εβδομάδα, παρακάτω θα βρείτε μερικές streaming επιλογές που αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική τηλεοπτική εμπειρία.

«Succession»: «Είναι το “Succession” η καλύτερη τηλεοπτική σειρά;», διερωτάται σε πρόσφατο άρθρο του το αμερικανικό περιοδικό New Yorker -και όχι άδικα. Το αμερικανικό, σατιρικό δράμα του Jesse Armstrong έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη διθυραμβικές κριτικές. Έκανε πρεμιέρα το 2018 και ο τρίτος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς της ΗΒΟ άρχισε να προβάλλεται αυτόν τον Οκτώβριο στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη νέα πλατφόρμα EON της Nova που φέρνει μία νέα εποχή στην τηλεόραση, με περισσότερους από 2.300 τίτλους ταινιών και σειρών on demand και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο. Η αλήθεια είναι πως κριτικοί και κοινό εξυμνούν εδώ και καιρό τη σειρά, η οποία έχει αποσπάσει ήδη αρκετά βραβεία, μεταξύ των οποίων το βραβείο BAFTA για το καλύτερο διεθνές τηλεοπτικό πρόγραμμα, τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη τηλεοπτική, δραματική σειρά, αλλά και βραβεία EMMY. Τι πραγματεύεται όμως η σειρά; Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη δυσλειτουργική οικογένεια Roy και τον πατριάρχη της, Logan Roy, έναν μεγιστάνα των media, ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του, γεγονός που κάνει πολλά μέλη της οικογένειας, να ονειρεύονται να πάρουν τη θέση του, σε μία ιστορία που θυμίζει αρκετά εκείνη της δυναστείας των Murdoch. Μάλιστα, η σειρά κατάφερε να γίνει τόσο δημοφιλής, που τον Οκτώβριο του 2021 έγινε γνωστό ότι ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν.





«Deceit»: Αυτή η νέα, δραματική μίνι σειρά, που μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσω της EON, θα σας καθηλώσει. Αφορά σε μία αληθινή ιστορία και πραγματεύεται τον φόνο μιας νεαρής μητέρας, της Rachel Nickell, στο Λονδίνο το 1992. Μία μυστική αστυνομικός, την οποία υποδύεται η ταλαντούχα ηθοποιός Niamh Algar, αναλαμβάνει το έργο να διαλευκάνει την υπόθεση και να πετύχει την καταδίκη του βασικού υπόπτου αυτού του εγκλήματος, που απασχόλησε ιδιαίτερα τις βρετανικές αρχές και τη βρετανική κοινή γνώμη. Το σενάριο υπογράφει η Emilia di Girolamo και μέχρι στιγμής, η σειρά «Deceit» έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Για τους λάτρεις του μυστηρίου και των σειρών δράσης και αληθινών εγκλημάτων δε, αποτελεί μία πολύ καλή streaming επιλογή για έναν απολαυστικό μαραθώνιο τηλεθέασης στο σπίτι. Να αναφέρουμε απλώς ότι σε σχετικό της δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα Guardian, αναφέρθηκε στη σειρά κάνοντας λόγο για εκπληκτική σκηνοθεσία και φαινομενικές ερμηνείες, με τον Independent να σχολιάζει τη σειρά «Deceit», υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «μία συναρπαστική απεικόνιση μιας πραγματικής μυστικής αστυνομικής επιχείρησης».



Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr