Οι νικητές του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού Candy Christmas!

Οι νικητές του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού Candy Christmas!

Ένας υπέροχος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός όπου έλαβαν μέρος όσοι πραγματοποίησαν αγορές 30€ και άνω από τα φυσικά καταστήματα DUST+CREAM και online το διάστημα 08.12.2021 έως και 08.01.2022 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία με την πραγματοποίηση της κλήρωσης για την ανάδειξη των νικητών! 

Οι κάλπες από τα 80 φυσικά καταστήματα DUST+CREAM και του eshop συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία της DUST+CREAM στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης και όλα τα κουπόνια, που ξεπέρασαν τα 35.000, τοποθετήθηκαν σε μία μεγάλη κάλπη.

Η κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο κατάστημα DUST+CREAM στην Τσιμισκή από τις beauty advisors του καταστήματος και με παρουσία του Νομικού Συμβούλου της εταιρίας.

Οι beauty advisors ανακοίνωσαν 8 νικητές του διαγωνισμού και 8 αναπληρωματικούς.

 11

Αφού επιβεβαιώθηκε η εγκυρότητα των συμμετοχών τους, προέκυψαν 8 τελικοί νικητές με την αντίστοιχη σειρά, που κέρδισαν τα εξής δώρα:

  1. 4ήμερο ταξίδι 2 ατόμων στο Παρίσι: Λαμπρινή Καρανάσιου
  2. Κινητό - iPhone 13: Θεοδώρα Πλούμη
  3. Μεγάλο Giftbox: Αντώνης Σταυριάς
  4. Μεγάλο Giftbox: Αργυρώ Παπαδοπούλου
  5. Μεγάλο Giftbox: Κωνσταντίνος Τύρελης
  6. Μικρό Giftbox: Κατίνα Σουμάκη
  7. Μικρό Giftbox: Άγγελος Κάλφας
  8. Μικρό Giftbox: Όλγα Παπαδοπούλου

Οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα τους από τα καταστήματα DUST+CREAM στη Ρόδο, Πτολεμαΐδα, στο Ηράκλειο Αττικής, στο Ίλιον, στην Αγίας Σοφίας και στα Τρίκαλα όπου πραγματοποίησαν τις αγορές τους!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού Candy Christmas!

Ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και χαρούμενες στιγμές!

Μείνετε συντονισμένοι στα Social Media της DUST+CREAM για ακόμα περισσότερους διαγωνισμούς και εκπλήξεις!

#dustandcream #beautyismyplayground