Ο «σύμμαχος» που γνώρισες από τη μαμά σου και θα συστήσεις στην κόρη σου!

Ο «σύμμαχος» που γνώρισες από τη μαμά σου και θα συστήσεις στην κόρη σου!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι εκείνο το προϊόν, το οποίο «βρέξει-χιονίσει», έχει τη δική του εξέχουσα θέση στο ντουλάπι του σπιτιού σου; 

Άραγε, ποιο είναι εκείνο το προϊόν που σε έχει «σώσει» πολλές φορές από τις καθημερινές «αταξίες» της τριχωτής γατούλας σου και σου έχει κρατήσει συντροφιά πολλά βράδια, τα οποία έκανες «φύλλο και φτερό» το σπίτι σου, μέχρι να αστράφτει από καθαριότητα, ώστε να αποφύγεις το overthinking; Μπορεί όλες αυτές οι αναμνήσεις χρόνων, άλλοτε να ήταν ρόδινες και άλλοτε όχι, ωστόσο, είχαν μία κοινή συνισταμένη, έναν «σύμμαχο» που ήταν εκεί για να σου χαρίζει ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο γνώρισες από τη μητέρα σου και αναμφίβολα, σκοπεύεις να συστήσεις στην κόρη σου. Αν αναρωτιέσαι ακόμη ποιο είναι αυτό, τότε αγαπητή queenette μου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να τρέξεις γρήγορα μέχρι το ντουλάπι της κουζίνας σου, εκεί που κρύβεται εδώ και 70 χρόνια το πιο αγαπημένο ελληνικό προϊόν, η Χλωρίνη® KLINEX, δηλαδή ο «σύμμαχος» κάθε Ελληνίδας νοικοκυράς, η οποία θέλει να απολαμβάνει με απόλυτη ασφάλεια κάθε γωνία του σπιτιού της, παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εικόνα2

Ο καθημερινός «σύμμαχος» χιλιάδων νοικοκυριών έχει όνομα

Η τελευταία φορά που έτρεξα προς το ντουλάπι της κουζίνας, ώστε να αξιοποιήσω την καθαριστική, λευκαντική και απολυμαντική δύναμη της Χλωρίνης® KLINEX, ήταν πριν από λίγες μέρες. Η αφορμή; Μία απρόσμενη συνάντηση με φίλες στο σπίτι, έπειτα από μία γεμάτη μέρα στο γραφείο. Παραδόξως, δεν χρειάστηκα κάποια υπερδύναμη για να αντεπεξέλθω στη συγκεκριμένη περίσταση, καθώς μέσα σε 30 λεπτά, είχα καταφέρει να μεταμορφώσω το σπίτι μου, κάνοντάς το να μοιάζει με εκείνο της γιαγιάς μου, το οποίο μύριζε πάντα φρεσκάδα και καθαριότητα.

Ίσως, αυτός να είναι ο λόγος που η Χλωρίνη® KLINEX, είναι ένα από τα αγαπημένα καθαριστικά προϊόντα σε κάθε ελληνικό σπίτι, το γεγονός δηλαδή πως κρατάει ζωντανή τη σχέση που έχει μαζί της κάθε γενιά νέων νοικοκυρών, μία σχέση που θεωρείται κάτι σαν «προίκα», την οποία εσύ πήρες από τη μητέρα σου και εκείνη από τη δική της μαμά. Αλήθεια όμως, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πού οφείλεται η ισχυρή δράση της Χλωρίνης® KLINEX και η αποτελεσματικότητά της; Η απάντηση «κρύβεται» στη μοναδική της σύνθεση!

Βλέπεις, το βασικό συστατικό της χλωρίνης είναι το υποχλωριώδες νάτριο, δηλαδή ένα άλας που περιέχει στο μόριό του ένα άτομο χλωρίου. Το συγκεκριμένο συστατικό όταν διασπάται, γίνεται κυρίως νερό και αλάτι, οπότε είναι απολύτως ασφαλές και δεν βλάπτει το περιβάλλον. Ωστόσο, αυτό που κάνει τη Χλωρίνη® KLINEX να ξεχωρίζει από κάθε άλλο καθαριστικό προϊόν και να θεωρείται τόσο αποτελεσματικό απολυμαντικό για οικιακή χρήση, είναι η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που πιστοποιείται από την παραγωγή μέχρι το ράφι του σούπερ μάρκετ και φυσικά, οι ισχυρές οξειδωτικές ιδιότητες του υποχλωριώδους νατρίου.

Το συγκεκριμένο συστατικό, όχι μόνο εξουδετερώνει ταχύτατα τους μικροοργανισμούς και τα αλλεργιογόνα βακτήρια, απομακρύνοντας συγχρόνως τις δυσάρεστες οσμές που παράγουν, αλλά μειώνει σημαντικά την ανθεκτικότητά τους απέναντί του, προσφέροντας σε κάθε επιφάνεια μία υγιεινή καθαριότητα με διάρκεια. Άλλωστε, αυτό που έχει σημασία σε κάθε σπιτική μάζωξη, είναι να μπορούμε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια και σιγουριά κάθε επιφάνεια, πάνω στην οποία τρώμε, παίζουμε, διασκεδάζουμε ή δημιουργούμε.

Εικόνα3

Η ιστορία πίσω από τον «σύμμαχο» καθαριότητας που φροντίζει για την ασφάλειά μας

Πιθανότατα, ανήκεις στη γενιά που βρήκε το «θαυματουργό» αυτό καθαριστικό προϊόν στο ντουλάπι της κουζίνας και ακόμη και αν δεν θυμόσουν ακριβώς τα «βήματα» που ακολουθούσε η μητέρα σου κατά την καθιερωμένη «ιεροτελεστία» καθαρισμού του σπιτιού, τα ανακάλυψες βλέποντας κάποιο tutorial στο διαδίκτυο. Ωστόσο, έχεις αναρωτηθεί ποια είναι η ιστορία που υπάρχει πίσω από το συγκεκριμένο προϊόν, μέχρι να καταφέρει να γίνει ο απόλυτος «σύμμαχος» κάθε νοικοκυράς;

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η ιστορία της φιάλης του αγαπημένου σου απολυμαντικού ευρείας χρήσης, ξεκινά πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο μακρινό 1951, όταν ένας Έλληνας χημικός παρουσίασε για πρώτη φορά ένα λευκαντικό, το οποίο κυκλοφορούσε σε γυάλινα μπουκάλια, μέσα σε ξύλινα επιστρεφόμενα κιβώτια και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από τις νοικοκυρές της εποχής. Η ιστορία έχει ως εξής: Τη δεκαετία του ‘80 η Χλωρίνη® KLINEX «καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει» κάθε σπίτι, το 1994 εισέρχεται στην αγορά σε παχύρρευστη μορφή, ενώ το 2003 φέρνει μία αποτελεσματική λύση για τους λεκέδες των ρούχων με τη Χλωρίνη® KLINEX Advance για χρήση στο πλυντήριο. Τέλος, το 2021 παρουσιάζει μία επετειακή συσκευασία, γιορτάζοντας την κοινωνική της δράση σε 1.200 σχολεία με το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε Στο Σχολείο»!

Πρόκειται για μία σπουδαία πορεία 70 χρόνων, κατά τη διάρκεια της οποίας η Χλωρίνη® KLINEX απέδειξε ότι δεν είναι ένα απλό καθαριστικό, αλλά ένας ακαταμάχητος «σύμμαχος» για εσένα, τη μητέρα και τη γιαγιά σου, ο οποίος σας συντροφεύει σε κάθε περίσταση και σε κάθε νέο ξεκίνημα, δημιουργώντας ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για τους πιο αγαπημένους σας ανθρώπους.

Εικόνα4

Μπορεί η αποτελεσματικότητα και η φρεσκάδα που χαρίζει σε κάθε σπίτι η Χλωρίνη® KLINEX, να μην αποτελεί πλέον έκπληξη, καθώς… αυτή ξέρουμε και αυτήν εμπιστευόμαστε, ωστόσο, με αφορμή τα γενέθλιά της, βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να μας «μαγέψει». Πώς; Διοργανώνοντας έναν μεγάλο διαγωνισμό, τον οποίο δεν πρέπει να χάσεις, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τα προϊόντα καθαρισμού που χρειάζεσαι για το σπίτι σου, για έναν ολόκληρο χρόνο! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, για να λάβεις μέρος στον «Μεγάλο Διαγωνισμό: Κερδίστε καθαριστικά προϊόντα KLINEX για έναν χρόνο» και να διεκδικήσεις καθαριστικά προϊόντα συνολικής αξίας 150 ευρώ, είναι να επισκεφθείς τη σελίδα της KLINEX στο Facebook για να μάθεις τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις και να δηλώσεις συμμετοχή.