Θέλεις να γλιτώνεις χρόνο από το μαγείρεμα; Δες τι δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου!

Θέλεις να γλιτώνεις χρόνο από το μαγείρεμα; Δες τι δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου!

Μοσχαράκι κοκκινιστό. Ένα πιάτο που λατρεύω, ένα πιάτο που έρχεται «κατευθείαν» από τις συνταγές της μαμάς και της γιαγιάς, ένα πιάτο που θέλω να εντάσσω στην εβδομαδιαία διατροφή μου, όσο πιο τακτικά γίνεται.

Είναι ζητούμενο για μένα η ισορροπημένη διατροφή και η μεσογειακή διατροφή ειδικά μου ταιριάζει απολύτως. Το θέμα μου όμως ήταν απλό: Πώς να «χωρέσω» τη μαγειρική -και μάλιστα τέτοιων πιάτων- στην απαιτητική μου καθημερινότητα;

Συνήθως μαγειρεύω αργά το βράδυ -επομένως, όταν ο χρόνος δεν φτάνει ή όταν η εξάντληση από τις εργασίες και τις υποχρεώσεις της ημέρας με κυριεύει, επιλέγω ευκολότερες συνταγές, απλούστερα πιάτα, αφήνοντας το αγαπημένο μου μοσχαράκι κοκκινιστό για «άλλη φορά». Κι όμως, όπως αποδείχθηκε, υπάρχει τρόπος αυτό το πιάτο, που έχουμε συνδέσει με τις μαγειρικές νοστιμιές του σπιτιού μας, να το φτιάξω κι εγώ όποτε θέλω, ό,τι ώρα θέλω και να είναι το ίδιο πεντανόστιμο. Αρκεί να έχω στην κουζίνα μου δύο υλικά: Το κρέας και το Cook at Home!

Εικόνα6

Σε ένα μόνο μπουκαλάκι έχω 10+ φυσικά υλικά!

Σαφώς και είναι δύσκολο να υποθέσει κάποιος πως ένα πιάτο που βγάζει τόσα αρώματα και γεύσεις, μπορεί να παρασκευαστεί με δύο μόνο υλικά όμως γίνεται, όπως θα εξηγήσω ευθύς αμέσως.

Το κρέας, προφανώς, είναι ο ένας πυλώνας του πιάτου: Από το κρεοπωλείο της γειτονιάς μου, προμηθεύομαι το κατάλληλο κομμάτι κρέας, το ζητάω και αντίστοιχα κομμένο και έχω την πρώτη ύλη στην κατάψυξή μου, χωρισμένη σε μερίδες.

Το αγαπημένο μου Cook at Home είναι ο άλλος πυλώνας, εκείνος που διασφαλίζει πως το πιάτο μου θα γίνει ένα πεντανόστιμο και αυθεντικό μοσχαράκι κοκκινιστό! Πρόκειται για ένα μπουκαλάκι που περιέχει περισσότερα από 12 φυσικά υλικά, χωρίς συντηρητικά, στις τέλειες αναλογίες, για να δημιουργώ μια εξαιρετικά νόστιμη συνταγή, το ίδιο πετυχημένη κάθε -μα κάθε- φορά. Όποια ώρα και στιγμή εγώ το αποφασίσω, βγάζω από το ντουλάπι μου το Cook at Home για μοσχαράκι κοκκινιστό και μαγειρεύω το αγαπημένο μου φαγητό, ακριβώς όπως έκανε για μένα η μαμά μου και η γιαγιά μου.

Διότι, το Cook at Home μου προσφέρει σε ένα μόνο μπουκαλάκι όλα τα υλικά που χρειάζομαι για να έχω ένα εξαιρετικά δεμένο, νόστιμο φαγητό κατσαρόλας. Μαγειρεύεται, δηλαδή, «κανονικά» στον χρόνο που χρειάζεται για να δέσει, να μαλακώσει και να προκύψει αυτή η πανδαισία γεύσεων στο πιάτο μου. Για να το εξηγήσω ακόμα πιο απλά, με το Cook at Home έχω πάντα στο ντουλάπι μου όλα όσα χρειάζομαι για ένα τέτοιο, περίτεχνο πιάτο, χωρίς να χρειάζεται να έχω προγραμματίσει να ψωνίσω κάθε ένα συστατικό ξεχωριστά, χωρίς να ασχολούμαι με την προετοιμασία, χωρίς να πλένω και να κόβω λαχανικά, να αναζητώ βότανα και μυρωδικά την τελευταία στιγμή, χωρίς να λερώνω σκεύη και να κάνω την κουζίνα άνω κάτω, χάνοντας μετά χρόνο στο καθάρισμα.

Εικόνα7

Μαγειρεύω νόστιμα και υγιεινά

Τι κερδίζω με το Cook at Home; Πάρα πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μου, αρχικά διότι έχω ένα πεντανόστιμο και υγιεινό φαγητό στο πιάτο μου. Δεν είναι ένα έτοιμο γεύμα, μια «σάλτσα» που περιχύνω πάνω από το κρέας και το ετοιμάζω, αλλά μία σύνθεση των υλικών που χρειάζεται για να παρασκευαστεί μια τέτοια περίτεχνη συνταγή. Όλα όσα περιλαμβάνει ένα πιάτο μοσχαράκι κοκκινιστό σε ένα μόνο μπουκαλάκι που έχω πάντα στο ντουλάπι μου! Έτσι, μπορώ να το ετοιμάσω όποτε θέλω ή, ακριβέστερα, όποτε βρω χρόνο μέσα στην ημέρα μου, χωρίς να χρειάζεται να συγκεντρώσω από την αρχή τα πάντα.

Εκτός από το μοσχαράκι κοκκινιστό, με Cook at Home μαγειρεύω και κοτόπουλο λεμονάτο, κοτόπουλο κοκκινιστό (katsarolas check link) και μια σειρά από πεντανόστιμα, υγιεινά, μαγειρευτά πιάτα για τη διατροφή μου. Χωρίς να με απασχολεί το πώς θα τα ετοιμάσω και αν θα έχω προλάβει να ψωνίσω, κερδίζοντας τον χρόνο των αγορών και της προετοιμασίας, αλλά και κερδίζοντας πάρα πολύ χρόνο από το μάζεμα της κουζίνας μετά το μαγείρεμα. Πάνω από όλα όμως, κερδίζω υγιεινά και νόστιμα πιάτα για μένα, που με ενδιαφέρει να ακολουθώ μία ισορροπημένη διατροφή.

Εικόνα8

Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα, που θέλω να φροντίζω τον εαυτό μου, όπως πρέπει, να τρέφομαι υγιεινά και νόστιμα και να μαγειρεύω η ίδια το φαγητό μου. Θέλω να μπορώ να μαγειρεύω γευστικά πιάτα με υγιεινά υλικά, γιατί αυτός είναι ο συνδυασμός που μου αξίζει. Τα Cook at Home, λοιπόν, δεν λείπουν από την κουζίνα μου κι εγώ είμαι πάντα σίγουρη πως μπορώ να έχω τη νοστιμιά που θέλω, όποτε κι αν το επιλέξω!