Η επίσημη παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής ασύρματης σκούπας Rowenta X-0 είχε τη λάμψη των stars

Η επίσημη παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής ασύρματης σκούπας Rowenta X-0 είχε τη λάμψη των stars
STUDIO PANOULIS - photo agency email:photo@panoulis.gr

Σε ένα φουτουριστικό σκηνικό, στον κήπο του πολυχώρου Anassa City Events, η Rowenta παρουσίασε για πρώτη φορά σε εκπροσώπους των ΜΜΕ και του κλάδου των ηλεκτρικών συσκευών τη νέα πρωτοποριακή ασύρματη σκούπα χωρίς σακούλα Rowenta Χ-Ο.

Πιστή στις διαχρονικές αξίες του brand, που γεννήθηκε το 1909 στη Γερμανία, και έχοντας πάντα ως στόχο την καινοτομία και την προώθηση του «Rowenta Enjoy Technology», η Rowenta παρουσίασε ένα προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας του και διευκολύνει στην καθημερινότητα.

Το ντεμπούτο της επί σκηνής έκανε η Χ-Ο μέσω ενός χορευτικού act από την ομάδα Defingou, αναδεικνύοντας την ευελιξία και άνεση κίνησης.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία στη συνέχεια υποδέχτηκε στη σκηνή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που ήταν ειδικά διαμορφωμένο σαν ένα σαλόνι σπιτιού, παρουσίασαν μαζί τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη της σκούπας Rowenta Χ-Ο.

rowenta_1.jpg

Λίγα λόγια για τη νέα Rowenta Χ-Ο:

Η Rowenta Χ-Ο είναι η νέα, πρωτοποριακή ασύρματη σκούπα χωρίς σακούλα της Rowenta. Είναι αθόρυβη με λειτουργία 69dB, διαθέτει μεγάλη αυτονομία (έως και 2 ώρες και 40 λεπτά), δυνατή απορροφητική ισχύ (με έως και 230 AirWatt) και τηλεχειριστήριο με 3 βαθμίδες για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Προστατευμένη από 9 πατέντες, η ασύρματη σκούπα Rowenta Χ-Ο παράγεται στη Γαλλία και υπόσχεται πως «τίποτα δεν μπορεί πλέον να σας περιορίσει». Οι 58 ρόδες που διαθέτει διευκολύνουν στην πολύπλευρη μετακίνηση, χαρίζοντας ελευθέρια κινήσεων στον χρήστη. Ξεχωρίζει για την τεχνολογία Flex με το κοντάρι που «τσακίζει» για να μπορεί ο κάθε χρήστης να σκουπίζει έως και 4Χ πιο μακριά κάτω από χαμηλά έπιπλα.

rowenta_2.jpg

ROWENTA GREECE

X-Ô Τίποτα δεν μπορεί πλέον να σας περιορίσει. (rowenta.gr)

FB: @rowentagreece | IG: @rowenta_greece | #RowentagrXOEvent | #RowentaGRXO | #RowentaGRNoLimits | #RowentaGRFlexTechnology | #RowentaGRWirelessCleaning