Πού περνάς περισσότερο χρόνο; Στο Facebook ή στο Instagram; Πάρε μέρος στην έρευνά μας!

Πού περνάς περισσότερο χρόνο; Στο Facebook ή στο Instagram; Πάρε μέρος στην έρευνά μας!

H έρευνα του Queen.gr είναι live και θέλει δύο λεπτά από το χρόνο σου για να απαντήσεις στα ερωτήματά μας.

Mπες εδώ: https://www.queen.gr/life/daily-info/story/251547/megali-ereyna-toy-queen-gr-apantise-sto-erotimatologio-kai-vale-mas-sto-diko-soy-mindset και πες μας πως αντιμετωπίζεις τα κοινωνικά στερεότυπα, ποια είναι η beauty ρουτίνα σου, τι στάση έχεις απέναντι στις τάσεις, πώς επιλέγεις να ενημερώνεσαι, πώς χαλαρώνεις και τι τραβάει την προσοχή σου όταν κάνεις scroll στο κινητό σου;

Mέσα από ένα ερωτηματολόγιο 22 απλών ερωτήσεων, αποζητάμε να σε γνωρίσουμε καλύτερα και να εξελιχθούμε ταυτόχρονα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Όταν, εδώ στο Queen.gr, λέμε ότι είμαστε μια μεγάλη, online παρέα το εννοούμε και γι’ αυτό ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και εμάς. Η Prorata δημιούργησε αποκλειστικά για το αναγνωστικό μας κοινό ένα περιεκτικό και διασκεδαστικό ερωτηματολόγιο με σκοπό να καταγράψουμε τα πράγματα που αγαπάς, που ξεχωρίζεις και που σε χαρακτηρίζουν.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις λίγα λεπτά από τον χρόνο σου για να το απαντήσεις και να μας δώσεις μια πιο καθαρή εικόνα για όλα όσα θες να δεις από το περιεχόμενό μας στο άμεσο μέλλον. Το Queen.gr εξελίσσεται και ανανεώνεται μαζί με σένα, και γι’ αυτό το μόνο που θέλει είναι να του επιτρέψεις να αφουγκραστεί τις σκέψεις, τις ανησυχίες σου και να γίνει μέρος της ρουτίνας σου απαντώντας σε όλες τις απορίες σου με τον γνώριμο άμεσο τρόπο του. Η ΓυναίQα σήμερα είναι στο Queen και αυτή η γυναίκα είσαι εσύ που «τικάρει» για εμάς τα θέλω της (και την ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!)