Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE Super Premium Vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE Super Premium Vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
GEORGEXIGOS

Αφού ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, το σκάφος της GREY GOOSE κατέληξε στο ISLAND Athens Riviera, όπου με ένα ανεπανάληπτο party στον απόηχο του καλοκαιριού, έριξε για φέτος άγκυρα.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, την ώρα που έδυε ο ήλιος, το Grey Goose Yacht κατέφθασε για να δέσει στον τελικό προορισμό του μεγάλου καλοκαιρινού του ταξιδιού, το διάσημο ISLAND της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Στιγμιότυπο από το party

Στιγμιότυπο από το party

Για το σκάφος που φέρει τα διακριτικά χρώματα της GREY GOOSE super premium vodka, είχε προηγηθεί ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς, από τη Χαλκιδική μέχρι τις Κυκλάδες, όπου κάνοντας επιλεκτικές στάσεις, προσέφερε σε όλους τους λάτρεις της ξεχωριστής βότκας με την καλύτερη γεύση του κόσμου, μια μοναδική εμπειρία με απολαυστικά Grey Goose Cocktails.

Grey Goose Cocktails

Grey Goose Cocktails

Αυτό το μαγικό ταξίδι ολοκληρώθηκε σε ένα από τα πιο iconic σημεία καλοκαιρινής διασκέδασης παγκοσμίως, το one-of-a-kind ISLAND Athens Riviera, όπου διοργανώθηκε μεγάλο «fin d’été» party, προσελκύοντας πλήθος από εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι με dress code «Greek Islands Chic», όλο το βράδυ χόρεψαν και γιόρτασαν με σύνθημα «Vive La Vodka!»

Δείτε περισσότερα στην gallery που ακολουθεί:

https://www.greygoose.com