Ένας λογαριασμός στο Instagram μαθαίνει στις γυναίκες πώς να φροντίσουν τη γονιμότητά τους!

Ένας λογαριασμός στο Instagram μαθαίνει στις γυναίκες πώς να φροντίσουν τη γονιμότητά τους!
Pexels

Το @myfertility.coach κατάφερε να γίνει μια αγαπητή διαδικτυακή κοινότητα, που φαίνεται ότι οι γυναίκες έχουν ανάγκη.

Τι συμβαίνει με το @my.fertility.coach; Ένας λογαριασμός στο Instagram έχει αναλάβει να μιλήσει στις γυναίκες για τη γονιμότητά τους. Για όσα ξέρουν και για όσα δεν είναι σίγουρες! Το @myfertility.coach κατάφερε να γίνει μια αγαπητή διαδικτυακή κοινότητα, που φαίνεται ότι οι γυναίκες έχουν ανάγκη.

Προσπαθείς για μωράκι; Έχεις άστατο κύκλο; Δεν ξέρεις τις γόνιμες μέρες σου και πότε (ή αν) κάνεις ωορρηξία; Έχεις κάνει εξετάσεις και δεν ξέρεις τι πραγματικά σημαίνουν τα αποτελέσματα; Νιώθεις ότι έχει επηρεαστεί η ψυχολογία σου και η σχέση σου με το σύντροφό σου; Θέλεις να ενισχύσεις τη γονιμότητά σου μέσα από τη διατροφή σου και τις καλές καθημερινές συνήθειες; Για όλα αυτά θα βρεις πληροφορίες στο My Fertility Coach!

Η Εύη Συνοδινού είναι το αληθινά γλυκό πρόσωπο που ‘κρύβεται’ πίσω από αυτόν το λογαριασμό με τις φανατικές fans. Κάθε της ανάρτηση σε κάνει να νιώθεις ότι μιλάει σε σένα προσωπικά – και ίσως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του account. Θα τη δεις να κάνει live, να μοιράζεται όμορφες ιστορίες, αλλά και ‘μυστικά γονιμότητας’ με απλά και κατανοητά λόγια, επιστημονικά τεκμηριωμένα tips, χωρίς δυσνόητους ιατρικούς όρους.

Untitled.png

Αμέσως νιώθεις οικειότητα μαζί της! Γι’ αυτό οι followers της στέλνουν μηνύματα όπως αυτό:

«Σας στέλνω γιατί έχω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου, παίξατε κι εσείς το ρόλο σας σε αυτούς τους μήνες της προσπάθειάς μας!!

Δεν έχουμε γνωριστεί αλλά σας νιώθω δικό μου άνθρωπο, έναν άνθρωπο που βοηθάει για τον καλύτερο σκοπό μιας γυναίκας!!! Το να γίνει μανούλα!!

Ακολουθώντας σας τον τελευταίο καιρό και χωρίς να χάνω καμιά σας ανάρτηση τα χαρμόσυνα ήρθαν χθες και σε εμένα, θετικό τεστ και χοριακή στα ύψη!!! Μπορεί έξω να ήταν μια άσχημη ημέρα και να έβρεχε... Για εμένα όμως ήταν η καλύτερη και η πιο ηλιόλουστη, γιατί γέμισε φως την ψυχή μου!!!».

Η ίδια μας λέει:

«Είναι πολλές οι κοπέλες που παρακολουθούν τις αναρτήσεις μας και ακολουθούν τις συμβουλές μας. Τα social media μας έδωσαν ένα υπέροχο σημείο συνάντησης με όλες τις γυναίκες που αναρωτιούνται για τη γονιμότητά τους, είτε προσπαθούν για μωράκι τώρα είτε θέλουν να διατηρήσουν αυτή την ευκαιρία για το μέλλον με την κατάψυξη ωαρίων.

Νιώθω τυχερή που μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσω άμεσα μαζί τους μέσω των social media. Στόχος μου είναι να νιώσουν ότι, όταν το χρειαστούν, δεν είναι μόνες, έχουν μια ‘φίλη γονιμότητας’.

Το δικό μου μήνυμα είναι ‘μάθε τη γονιμότητά σου – φρόντισε τη γονιμότητά σου’. Καλή επιτυχία σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν για το μωράκι τους! Εύχομαι πολύ σύντομα να δουν αυτές τις 2 ροζ γραμμούλες στο τεστ εγκυμοσύνης!».

unknown_306438234_133839755816873_4200433283571527273_n.jpg

Περισσότερες πληροφορίες

Η Εύη Συνοδινού είναι μαία με μεταπτυχιακές σπουδές και χρόνια εμπειρίας στην ανθρώπινη αναπαραγωγή. Πέρα από το λογαριασμό My Fertility Coach στα social media, προσφέρει κατ’ ιδίαν συνεδρίες ως fertility coach.

Εύη Συνοδινού, μαία - fertility coach

Facebook @myfertilitycoach

Instagram @my.fertility.coach