Amita Motion: Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 #FreeYourEmotion

Amita Motion: Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 #FreeYourEmotion

Θριαμβευτική επιστροφή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2022 από την Amita Motion με μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία και μοναδικά συλλεκτικά NFTs!

Για πρώτη φορά, η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, μπήκε στον κόσμο του Metaverse, παρουσιάζοντας το πρώτο συλλεκτικό ψηφιακό έργο της, σε μορφή NFT. 80 τυχεροί κέρδισαν μέσω του διαγωνισμού που έτρεξε στο Tik Tok και το Instagram, ένα μοναδικό Amita e-motion NFT, αποκτώντας πρόσβαση σε μία νέα εμπειρία, που συνδυάζει Physical και Digital στοιχεία. Η δημιουργία του Amita e-motion NFT έγινε με χρήση τεχνολογίας Blockchain, δίνοντας αρχικά στους νικητές πρόσβαση στο χώρο VIP της συναυλίας με χρήση των ειδικά σχεδιασμένων VIP NFTickets. Λίγο πριν βγει στην σκηνή η μοναδική Άννα Βίσση, τα VIP NFTickets μετατράπηκαν στο πρώτο ψηφιακό έργο τέχνης στην Ελλάδα από την Amita Motion, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την καμπάνια της Amita Motion, #FreeYourEmotion. To συλλεκτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτει, σε μορφή βίντεο πώς τα συναισθήματα της χαράς, της λύπης, του θυμού και της αγάπης μπορούν να γίνουν θετικά αν τα απελευθερώσουμε! Tο Amita e-motion NFT, είναι συλλεκτικό και αποτελεί το πρώτο βήμα της Amita Motion στο συναρπαστικό κόσμο του Metaverse!

1665061708226-400975615-image001.jpg

Pop-up store #FreeYourEmotion με συλλεκτικά ρούχα και έναν καλό σκοπό!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται διαχρονικά το περιβάλλον

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται διαχρονικά το περιβάλλον. Σε συνέπεια με την στρατηγική και τη δέσμευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον για μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2040, η Amita Motion φρόντισε όπως κάθε χρόνο για την αντιστάθμιση του 100% των εκπομπών που προκλήθηκαν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022.

Παράλληλα, η εταιρεία ανέλαβε τη συλλογή και την ανακύκλωση περισσότερων από 60.000 συσκευασιών που καταναλώθηκαν στην εκδήλωση και σε συνεργασία με την εταιρεία Tetra Pak θα τους δώσει δεύτερη ζωή, μετατρέποντάς τις σε παγκάκια, σπιτάκια για σκύλους και μελίσσια.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 και μπείτε στην πιο Θετική Παρέα, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion!

Facebook: Amita Motion

Instagram: amitamotion

TikTok: amita_motion

YouTube: AmitaMotionOfficial

Website: amitamotion.gr