Άνοιξε, απόλαυσε και ανακύκλωσε με τις χάρτινες συσκευασίες  Τetra Pak® με μη αποσπώμενο καπάκι.

Άνοιξε, απόλαυσε και ανακύκλωσε με τις χάρτινες συσκευασίες  Τetra Pak® με μη αποσπώμενο καπάκι.

Η Tetra Pak δημιουργεί συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια που συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων και τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης.

Στηρίζοντας τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης (SUP) μέχρι το 2024, η Tetra Pak®, κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο, σε συνεργασία με τους πελάτες της, προσφέρει χάρτινες συσκευασίες υγρών τροφίμων με μη αποσπώμενα καπάκια.

Το μη αποσπώμενο καπάκι συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων, αφού μένει πάνω στη συσκευασία όταν απορρίπτεται στον κάδο ανακύκλωσης και δεν καταλήγει στα σκουπίδια ή στο περιβάλλον.

Είναι εύκολο στη χρήση, αρκεί να:

  • Γυρίσεις το καπάκι αριστερόστροφα και στη συνέχεια να το ανασηκώσεις

  • Μπορείς να το κλείσεις απλά πιεζοντάς το προς τα κάτω με μία κίνηση. Για να το ξανανοίξεις γυρίζεις πάλι αριστερόστροφα

  • Αφού απολαύσεις το αγαπημένο σου προϊόν, μην ξεχάσεις να ανακυκλώσεις τη χάρτινη συσκευασία με το μη αποσπώμενο καπάκι στον κάδο ανακύκλωσης, για να αποκτήσει μια νέα ζωή όπως χαρτοπετσέτες, χαρτοκιβώτια κτλ.

Tetra-Pak_OLYMPOS-MEGALWNW-AGELADINO.png

Μπορείτε να βρείτε τις συσκευασίες TetraPak του 1 λίτρου και των 330 ml με μη αποσπώμενα καπάκια στα προϊόντα χυμών Amita Regular, Amita Motion και Frulite της Coca-Cola Τρία Έψιλον και τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ Freelact, ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ & ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ της ΟΛΥΜΠΟΣ, των οποίων τα μη αποσπώμενα καπάκια είναι από φυτικά υλικά.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.tetrapak.com/en-gr/solutions/packaging/packaging-material/openings-and-closures/tethered-caps

DPG Network