Ένας super star του μπάσκετ στην Αθήνα

Ένας super star του μπάσκετ στην Αθήνα

Υπό την καθοδήγηση του Kobe Bryant και του Βασίλη Σπανούλη αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στον τελικό του 'Take the Court' τουρνουά μπάσκετ της Nike.

Στις 27 Σεπτέμβρη σε έναν εντυπωσιακό αγώνα αναμετρήθηκαν οι δύο φιναλίστ του 3-on-3 'Take the Court' της Nike για την ανάδειξη του τελικού νικητή του τουρνουά. Οι δύο ομάδες είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον Kobe Bryant και να αντλήσουν έμπνευση από τις προπονητικές οδηγίες και συμβουλές του.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εντυπωσιακή είσοδο του Kobe Bryant υπό τις επευφημίες του πλήθους. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα για την ανάδειξη του νικητή υπό τις προπονητικές οδηγίες και παραινέσεις του Kobe Bryant και του Έλληνα μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη.

Μετά από έναν συναρπαστικό και δυναμικό αγώνα ο Kobe Bryant παρέδωσε το έπαθλο στην νικητήρια ομάδα. «Το ότι θα φτάναμε στον τελικό και θα κερδίζαμε ήταν κάτι το οποίο δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να συμβεί όταν δηλώσαμε συμμετοχή στο 3-on-3 'Take the Court' τουρνουά πόσο μάλλον ότι θα προπονηθούμε από τον ίδιο τον Kobe Bryant. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!»

«H Ελλάδα αποτελεί σημείο αναφοράς για το μπάσκετ. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέρασαν πολύ ωραία, οπότε αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί αφάνταστα» δήλωσε ο Kobe Bryant μετά το τέλος του αγώνα παραδίδοντας το έπαθλο στη νικήτρια ομάδα. «Η Αθήνα είναι μία πανέμορφη και μαγευτική πόλη. Λατρεύω να ταξιδεύω σε πόλεις με πλούσιο πολιτισμό οι οποίες έχουν μείνει πιστές στην ιστορία τους. Μου αρέσει πολύ να περιβάλλομαι από τόση ιστορία.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα events του Athens Kobe Tour μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook.