Ένας αγώνας για όλους και όλοι για την Κιβωτό του Κόσμου

Ένας αγώνας για όλους και όλοι για την Κιβωτό του Κόσμου

O Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, κος ΓιώργοςΤσαπρούνης μιλά στο Queen.gr για τη δράση τη φιλανθρωπική δράση WIND και την Κιβωτό.

Φαίνεται πως η WIND παίρνει ρόλο «σωματοφύλακα» απέναντι στην Κιβωτό. Θέλετε να μας πείτε περισσότερα;
Πράγματι, όλοι στη WIND έχουμε αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Κιβωτό του Κόσμου. Για εμάς, η καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών που φροντίζει η Κιβωτός έγινα από την πρώτη στιγμή βασικό μας μέλημα. Η στήριξή μας στο έργο του πατέρα Αντώνιου ξεκίνησε το 2010 μέσα από την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ και τη συνδρομή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ενώ ακολούθησε η επιτυχημένη συνεργασία μας με τους Ράδιο Αρβύλα την επόμενη χρονιά. Ήδη με τις ενέργειές αυτές εκτός από ηθική στήριξη έχουμε προσφέρει στο ίδρυμα ποσό μεγαλύτερο των 800.000€. Τώρα συνεχίζουμε με δράσεις στήριξης της Κιβωτού στο ΚΜΑ. Αυτές οι ενέργειες αν δεν μας κάνουν «σωματοφύλακα» σίγουρα μας κάνουν «συνοδοιπόρο».

Πως μέσα από τη χορηγία σας στον ΚΜΑ μπορούν όλοι να βοηθήσουν την Κιβωτό;
Η WIND ως επίσημος Χορηγός του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ πάει ένα βήμα πιο μπροστά δίνοντας στη χορηγίας της και έναν κοινωνικό χαρακτήρα. Έτσι με το σύνθημα «Ένας Αγώνας για Όλους» η εταιρεία καλεί όλους τους δρομείς εν δυνάμει δρομείς να ζήσουν την εμπειρία της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης και ταυτόχρονα –εφόσον το επιθυμούν- να τρέξουν με την WIND Running Team. Για καθεμία συμμετοχή, είτε στο δυναμικό βάδισμα, είτε στα 5χλμ. είτε στα 10χλμ ή ακόμα και στην Κλασική διαδρομή Μαραθωνίου με την ομάδα της WIND, η εταιρεία θα δωρίσει 10 ευρώ για τα παιδιά της Κιβωτού. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της WIND, www.wind.com.gr και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Πότε εμφανίστηκε η WIND Running Team και ποιοι μπορούν να εγγραφούν σε αυτή;
Η WIND Running Team δημιουργήθηκε τον περασμένο Απρίλιο όπου συμμετείχε με 110 δρομείς στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" στη Θεσσαλονίκη. Αποτελείται από εργαζόμενους της WIND και όποιον άλλο επιθυμεί να τρέξει με τα χρώματα της εταιρείας – έχει αθλητικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς κάθε φορά «τρέχει για καλό σκοπό» συγκεντρώνοντας χρήματα για κάποια κοινωνική ομάδα σε ανάγκη. Την πρώτη φορά ενίσχυσε την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης. Τώρα στόχος είναι να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα γι' αυτό προσκαλώ όλους όσους ακόμη το σκέφτονται, ή δεν έχουν βρει το χρόνο να δηλώσουν συμμετοχή, να το κάνουν. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι αθλητής για να δηλώσει συμμετοχή. Αρκεί μόνο να θέλει να λάβει μέρος σε κάποιον από τους αγώνες του ΚΜΑ και να ενισχύσει την Κιβωτό. Σε κάθε μέλος της ομάδας η WIND κάνει δώρο ένα T-SHIRT και ένα καπέλο ειδικό για αθλητές.