Η Longing Disco στο μπαρ του ΕΜΣΤ, στο πλαίσιο του Modern Love Festival

Η Longing Disco στο μπαρ του ΕΜΣΤ, στο πλαίσιο του Modern Love Festival

Η Longing Disco είναι μια ζωντανή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή.

Ερωτευτήκατε ποτέ κάποιο άτομο που δεν έπρεπε να ερωτευτείτε; Διαλυθήκατε ποτέ από έρωτα, να μην ξέρετε τι να κάνετε και να παίζετε τον ίδιο δίσκο ξανά και ξανά; Ο «ερωτοχτυπημένος» σας δίσκος και οι ιστορίες ερωτικής απογοήτευσής σας μπορούν να γίνουν μέρος της Longing Disco: μια μοναδική εκδήλωση την οποία οργανώνει ο καλλιτέχνης Nick Fox στο πλαίσιο του MODERN LOVE Festival, που πραγματοποιείται στο ΕΜΣΤ | Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στην Αθήνα.

Η Longing Disco είναι μια ζωντανή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή. Κάθε τραγούδι της Longing Disco έχει μια μοναδική ιστορία να πει. Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες ζητούν ανώνυμα το τραγούδι που συνδέεται περισσότερο με προσωπικές τους ιστορίες που εξιστορούν σχέσεις στα ουράνια, ειδύλλια με τραγική κατάληξη, ανεκπλήρωτους έρωτες, ξαφνικούς αποχωρισμούς, απώλειες, ελπίδες και όνειρα. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας ανώνυμα τα τραγούδια που σας ξυπνούν τις πιο δυνατές ερωτικές αναμνήσεις και τις ιστορίες που συνδέονται με αυτά.

Longing-disco_1.jpg

Θα παίζουμε αυτά τα τραγούδια στο μπαρ του ΕΜΣΤ όλες τις μέρες που διαρκεί το φεστιβάλ MODERN LOVE, ενώ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν κεντρική θέση στη Longing Disco, μια πανηγυρική βραδιά μουσικής, χορού και επιθυμίας εμπνευσμένη από το συναισθηματικό φάσμα της αγάπης και του ερωτικού πόθου.

Για να συμμετάσχετε στη Longing Disco, στείλτε μας το τραγούδι σας συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα: https://forms.gle/Nrvz95tU13rq9Lfn9

Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε:

  • Τίτλο τραγουδιού
  • Όνομα καλλιτέχνη/συγκροτήματος
  • Μια σύντομη ιστορία σας για την επιλογή του τραγουδιού
  • Προαιρετικά: μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ιστορίας σας για να τη δείξουμε στην ντίσκο

Όλες οι υποβολές θα παραμείνουν ανώνυμες, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία σας για ένα τραγούδι ακόμα κι αν δεν παραστείτε στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο.

Υποβάλετε το ερωτικό τραγούδι σας εδώ:

https://www.emst.gr/articles/longing-disco-nick-fox