Μπάλα μέχρι το τέλος

Μπάλα μέχρι το τέλος

Τα φέρετρα δε βγαίνουν πια μόνο στα μπανάλ κλασικά χρωματάκια που ξέρουμε αλλά και στο χρώμα και το σήμα της αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας του εκλιπόντος.

Αυτό είναι δαιμόνιο και επιχειρηματικό μυαλό! Ο 67χρονος ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών –που αλλού;- στη Βραζιλία, βρήκε τον τρόπο ο άνδρας και η... αγαπημένη του ομάδα να μη χωρίσουνε ποτέ, ούτε καν μετά θάνατον. Το εν λόγω γραφείο βρίσκεται σε ένα μικρό επαρχιακό δήμο, κοντά στη Fortaleza και προσφέρει υπηρεσίες άνευ προηγουμένου. Για την ακρίβεια, ο άνδρας που το επιθυμεί μπορεί να διαλέξει εκ των προτέρων το φέρετρο μέσα στο οποίο θα θαφτεί όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Το φέρετρο αυτό θα είναι στα χρώματα της ομάδας του κολλημένου με τη μπάλα, καθώς και το σήμα της στην πρόσοψη. Για την ώρα, οι ομάδεςπου είναι διαθέσιμες σε φέρετρο είναι οι Botafogo, Corinthians, Flamengo, Palmeiras, και São Paulo, όμως η γκάμα επιλογών προβλέπεται να διευρυνθεί άμεσα. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του γραφείου έχει κλείσει το δικό του φέρετρο με την αγαπημένη του ομάδα, δίνοντας το «καλό» παράδειγμα στους μέλλοντες πελάτες του.