ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: επεκτείνεται η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος με νέες προϊοντικές προτάσεις

ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: επεκτείνεται η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος με νέες προϊοντικές προτάσεις

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την αλυσίδα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το ανανεωμένο πλαίσιο συνεργασίας αφορά στην διάθεση τόσο της σειράς κατεψυγμένων αλιευμάτων ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, αλλά και την τοποθέτηση της νέας σειράς τόνου στα ράφια της αλυσίδας.

Από αυτή την εβδομάδα, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν τα αγαπημένα κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ σε περισσότερα από 170 καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος, σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ημιέτοιμων γευμάτων «Πιάτα Ημέρας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ». Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τη νέα σειρά προϊόντων τόνου ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, σε περισσότερα από 250 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η είσοδος της εταιρείας στα προϊόντα ραφιού και συγκεκριμένα στην κατηγορία του κονσερβοποιημένου τόνου έρχεται ως φυσική συνέπεια της αναγνωρισιμότητας της μάρκας εδώ και 65 χρόνια ως συνώνυμης με την κατηγορία των αλιευμάτων, με σημεία αιχμής την επώνυμη ζήτηση, την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία.

Η σειρά αποτελείται από 9 ξεχωριστούς κωδικούς, που περιλαμβάνουν τόνο σε easy-open κονσέρβα με ελαιόλαδο και με νερό, συσκευασίες pouches για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και τονοσαλάτες σε 2 λαχταριστές γεύσεις. Όπως και τα κατεψυγμένα προϊόντα της εταιρείας, ο τόνος ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ξεχωρίζει για την υψηλή διατροφική του αξία, αλλά και τη μοναδική του γεύση.

Ο τόνος ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ προέρχεται 100% από ελεύθερη αλιεία και όλοι οι κωδικοί του σε ελαιόλαδο, νερό καθώς και οι τονοσαλάτες περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, μία από τις πλέον premium ποικιλίες τόνου, που φημίζεται για την ανώτερη ποιότητα, την ιδιαίτερη γεύση και το χαρακτηριστικά πιο ανοιχτό χρώμα του. Ο τόνος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, Ω3 λιπαρά αλλά και άλλα πολλά θρεπτικά συστατικά που διατηρούνται πλήρως, καθώς καταψύχεται αμέσως μετά την αλίευσή του επί του πλοίου, εξασφαλίζοντας έτσι τόσο τη θρεπτική του αξία, αλλά και τη φρεσκάδα του. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς του τόνου σε λάδι, είναι η προσθήκη του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ σε όλους τους κωδικούς κονσέρβας και pouches. Παράλληλα οι τονοσαλάτες περιλαμβάνουν ειδικό πιρουνάκι στη συσκευασία, ώστε η απόλαυσή τους να είναι ακόμα πιο εύκολη κάθε στιγμή της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα της κατηγορίας τόνου έχουν πιστοποιήσεις Dolphin Safe και Friends of the Sea, υπογραμμίζοντας έτσι το όραμα και τη δέσμευση της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στις ορθές πρακτικές αλιείας, αλλά και τη βιωσιμότητα.

Σχετικά με την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Με πάνω από 65 χρόνια εντατικής δουλειάς και απόλυτης εξειδίκευσης με έμφαση στην καινοτομία, στην υψηλή ποιότητα και στην επώνυμη ζήτηση, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στην Ελλάδα στον κλάδο των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων. Η έδρα της στο Αίγιο διαθέτει δύο υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα διαφοροποιημένων προϊόντων που περιλαμβάνει φυσικά και παναρισμένα αλιεύματα, καθώς και ημιέτοιμα/ έτοιμα γεύματα με βάση τα ψάρια και θαλασσινά για τις εγχώριες αγορές του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές εντός και εκτός Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.kallimanis.gr