Hello Sale στο Designer Outlet Athens!

Hello Sale στο Designer Outlet Athens!

Από 12 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου, ο χειμώνας γίνεται πιο συναρπαστικός στο Designer Outlet Athens. Το πρώτο και μεγαλύτερο εκπτωτικό χωριό υποδέχεται τις χειμερινές εκπτώσεις με μία μοναδική εμπειρία έξυπνου shopping και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές outlet σε αγαπημένα συνεργαζόμενα designer brands, όπως Tommy Hilfiger, Vans, Lacoste, Funky Buddha και Kalogirou, για shopping γεμάτο στυλ και προσφορές που ξεχωρίζουν.
Και για τους μικρούς μας φίλους, όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου είναι γεμάτα με καλλιτεχνικά εργαστήρια, face painting και μια ξεχωριστή διαδραστική θεατρική παράσταση σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο φαντασία και δημιουργικότητα. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα ευχάριστο διάλειμμα σε ένα από τα καφέ και εστιατόρια του εκπτωτικού χωριού, κάνοντας την ημέρα μια ιδανική πρόταση εξόδου για όλη την οικογένεια.
Και για ακόμα περισσότερο έξυπνο shopping, το Designer Outlet Athens θα είναι ανοιχτό και τις Κυριακές 18 και 25 Ιανουαρίου, 11:00 – 20:00.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το:
www.designeroutletathens.gr

Σχετικά με τη LAMDA Development
Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Ο Όμιλος LAMDA Development διαδραματίζει κατεξοχήν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη οικιστικών κτιρίων και γραφείων κυρίως στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει τέσσερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens, Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), οικόπεδα προς ανάπτυξη και τις Μαρίνες Φλοίσβου και Αγίου Κοσμά (Ελληνικό) καθώς και τη Μαρίνα Μεγάλων Σκαφών (mega yacht) στην Κέρκυρα. H LAMDA Development έχει αναλάβει την ανάπλαση της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά (η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου), η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Ιδρυτής και κύριος μέτοχος της εταιρείας είναι η οικογένεια Σπύρου Λάτση.
http://www.lamdadev.com/

DPG Network