Ζήστε την απόλυτη εναέρια εμπειρία

Γωγώ Φούντα
Ζήστε την απόλυτη εναέρια εμπειρία

Πολυτέλεια on air!

Μήπως τα ταξίδια με αεροπλάνο σας φαίνονται βαρετά και κουραστικά; Μήπως οι υπερατλαντικές πτήσεις σας εξαντλούν και δεν περνάει στιγμή που να μη σκέφτεστε την άνεση του σπιτιού σας; Τότε έχουμε τη λύση για εσάς.

Η Virgin Atlantic airlines παρουσίασε τη νέα της Upper Class καμπίνα η οποία αποτελεί δείγμα κομψότητας και πολυτέλειας. Έχοντας στοιχίσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, διαθέτει ένα τεράστιο μπαρ, το μεγαλύτερο «ιπτάμενο» μπαρ στον κόσμο για την ακρίβεια, υπέροχο ατμοσφαιρικό φωτισμό στους τόνους του ροζ ενώ οι κουρτίνες της είναι διακοσμημένες με 1.000 κρύσταλλα Swarovski.

Οι προνομιούχοι επιβάτες μπορούν να πάρουν το αγαπημένο τους κοκτέιλ στο μπαρ και στη συνέχεια να χαλαρώσουν βλέποντας μία από τις 40 ταινίες που υπάρχουν στη συλλογή της εταιρείας.

Ο Paul Sands, υπεύθυνος για το επιβατικό κοινό της Virgin Atlantic είπε σχετικά: « Μας πήρε πολύ χρόνο και χρήμα για να φτιάξουμε αυτή τη σουίτα, και πλέον είμαστε επιτέλους σε θέση να καλωσορίσουμε το επιβατικό κοινό σε μία ξεχωριστή εναέρια εμπειρία».

Αν λοιπόν το αντέχει το πορτοφόλι σας, καλές πτήσεις!