Ο πόλεμος των άστρων σπίτι σας;

Ο πόλεμος των άστρων σπίτι σας;

Μην το γελάτε καθόλου- έρχεται!

Όχι, σαφώς και δεν είναι κάποιο θανάσιμο όπλο του CSI, του πολέμου των άστρων ή κάποιου fiction film, παρά πρόκειται για το πιο πρόσφατο concept device του σχεδιαστή Isaac Richardson και ναι είναι ένα laser-όπλο!


Μια μικροδιαφορά βέβαια ανάμεσα σε αυτό και την εκδοχή του Star Trek είναι πως αυτό δεν είναι θανατηφόρο. Έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτούς που... επιθυμούν λίγη επιπρόσθετη, φουτουριστική προστασία για το σπίτι τους. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή: «Το όπλο μεταφέρει μέσω ηλεκτρομαγνητικών παλμών μία ακτίνα λέιζερ που υπέρ-θερμαίνει τον περιβάλλοντα αέρα. Σαν αποτέλεσμα έχουμε μία έκρηξη πλάσματος που δίνει μία άμεση κλωτσιά στον εισβολέα. Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός τον παραλύει προσωρινά».
Σκάλες ανώτερο από μία συσκευή ηλεκτροσόκ μιας και δεν έρχεσαι σε επαφή με το δράστη/θύμα σου ενώ στα πλεονεκτήματά του προστίθενται η ενσωματωμένη κάμερα και το μικρόφωνο για να καταγράφετε ταυτόχρονο την επίθεση από το δράστη!


Πριν φορέσετε την ολόσωμη spandex φόρμα του super-ήρωα, ηρεμήστε. Η συσκευή βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και υπάρχει μόνο στο προτότυπο. Τα δικαιώματα αγόρασε η Nasa και τα Hνωμένα Έθνη, προορίζεται όμως κυρίως για οικιακή/ προσωπική χρήση και αναμένεται να τελειοποιηθεί προς κυκλοφορία σε mini version μέσα στο 2013.


Τώρα εμείς να χαρούμε για την ασφάλειά μας ή να ανησυχήσουμε για ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους;