Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Και, συγκεκριμένα, κότερο του ενός δισεκατομμυρίου και με ολάκερο βασίλειο επάνω του, μάλιστα.

Διότι, όπως ξέρετε, τα κότερα των εκατομμυρίων είναι πλέον τόσο passe και τα μόνα που αξίζουν τον κόπο είναι εκείνα που κοστίζουν δισεκατομμύρια. Βέβαια το πρώτο που θα κυκλοφορήσει δεν είναι καν έτοιμο ακόμα αλλά βρίσκεται στα σκαριά -έστω, στα χαρτιά. Η εταιρεία που θα το ρίξει στα κύματα είναι η βρετανική Yacht Island Design και το ονοματάκι του δίνει μια ιδέα για το design και την μεγαλοπρέπειά του.

Το «Streets of Monaco» θα έχει στο κατάστρωμά του μια ολόκληρη πόλη, ούτε λίγο ούτε πολύ και, συγκεκριμένα, τα πιο χαρακτηριστικά κτίρια του Μονακό όπως το Hotel de Paris, το καζίνο του Monte Carlo, το Cafe de Paris, το Loews Hotel κ.α. Εκεί πάνω (στο κατάστρωμα) θα βρίσκονται, επίσης, πισίνες, jacuzzi, ελικοδρόμιο, γήπεδο τέννις, γήπεδο μπάσκετ και, εννοείται, κομμωτήριο, clubs, bars, spa και όλα όσα περιμένει κανείς να συναντήσει σε ένα σκάφος που σέβεται τον εαυτό του. Αλλά το πιο εντυπωσιακό -και κάπως απροσδόκητο όσο να το πεις- είναι πως στο κατάστρωμά του θα συναντήσετε και μια πίστα go cart στο σχήμα της πίστας του Grand Prix του Μονακό!

Το όχι και τόσο διακριτικό σκάφος βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά μια που δεν έχει βρεθεί ακόμα χρηματοδότης/ αγοραστής για να προχωρήσει η εταιρεία στην υλοποίησή του αλλά δεν ανησυχούμε. Λεφτά υπάρχουν.