Κερδίστε μια Ουκρανή νύφη

Κερδίστε μια Ουκρανή νύφη

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του ραδιοφωνικού σταθμού από τη Νέα Ζηλανδία και πάρτε για έπαθλο μια νύφη από την Ουκρανία!

Είναι σίγουρα δύσκολοι καιροί για σχέσεις. Τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν, η εξεύρεση σταθερού συντρόφου τείνει να γίνει Ολυμπιακό άθλημα και τα κριτήρια επιλογής έχουν ξεφύγει τελείως.

Έτσι λοιπόν, ο RockFm Νέας Ζηλανδίας δημιούργησε ένα διαγωνισμό του οποίου ο νικητής θα ταξιδέψει με 2.000 δολάρια μέχρι την Ουκρανία, θα μείνει επί 12 μέρες στα καλύτερα ξενοδοχεία και θα ψάξει για την Ουκρανή των ονείρων του σε συνεργασία με ένα γραφείο συνοικεσίων. Όλο αυτό υποτίθεται πως ξεκίνησε για πλάκα, σύμφωνα με το διευθυντή προγράμματος Brad King, αυτή τη στιγμή όμως είναι χιλιάδες οι νεαροί Νεοζηλανδοί που δημιουργούν προφίλ στη σελίδα του ραδιοσταθμού επιδιώκοντας να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Για να κατορθώσει να φτάσει μέχρι τον τελικό, ο υποψήφιος γαμπρός θα πρέπει να περάσει από πολλά ψυχολογικά και ιατρικά τεστ υγείας, από συνεντεύξεις και πολλά άλλα.

Ενδεχομένως να σας φαίνεται διασκεδαστικό όλο αυτό, στην ουσία όμως δείχνει πως ακριβώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες γενικότερα, αλλά και οι Ουκρανές ειδικότερα...