Mary Poppins Vs Voldemort: τι σκαρφίστηκαν οι Άγγλοι για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Mary Poppins Vs Voldemort: τι σκαρφίστηκαν οι Άγγλοι για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Τρικυμία εν κρανίω δείχνουν να έχουν οι Διοργανωτές των Ολυμπιακών του Λονδίνου

Σε δυο ημέρες είναι η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και οι διοργανωτές δείχνουν ακόμα να...αυτοσχεδιάζουν σχετικά με το τι θα παρουσιάσουν στο show. Όταν μάλιστα έχουν τις Τελετές - υπαρπαραγωγές της Αθήνας το 2004 και του Πεκίνου το2008, αισθάνονται την ανάσα του "ανταγωνισμού" καυτή στο σβέρκο τους.

Προφανώς δεν τους αγχώνει το ότι αλλάζουν και ξαναλλάζουν, σχεδιάζουν, απορρίπτουν και ξαναστήνουν από την αρχή λίστες με τραγουδιστές, χορευτικά, ειδικά εφέ και υπερ - θεαματικές καλλιτεχνικές απεικονίσεις και ακροβασίες.

Η τελευταία έμπνευση των υπευθύνων θυμίζει ταινίες τύπου: Predator vs Allien, ένας αχταρμάς δηλαδή δυο (πρώην) εμπορικών τιτλων ταινιών, οι οποίες αφού έχουν ξεζουμιστεί εμπορικά, τους "παντρεύουν" για να τους πιουν και την τελευταία σταγόνα αίματος/δολλαρίων.

Συγκεκριμένα, σκέφτονται να εμφανίσουν 30 Mary Poppins να πολεμούν (ιπτάμενες με ομπρέλες;;;) έναν 10 μετρο Voldemort, τον "κακό" του Χάρρυ Πόττερ!

Περίπου 100 παιδιά σε κρεβάτια νοσοκομείου θα χορογραφηθούν να τρέχουν γύρω από τα πόδια του γιγάντιου Voldemort, ταυτόχρονα καμμια ντουζίνα γιγάντια κρεβάτια θα περιφέρονται, ενώ κάποια πλάσματα, ονόματι Dementors, θα κυνηγούν να τρομάξουν τα παιδιά!!!
Και η παράνοια συνεχίζεται: κάποια στιγμή εισβάλουν οι Mary Poppins οι οποίες θα εξαφανίσουν το Κακό...

Νομίζω πως θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ε, ρε Παπαιωάννου που τους χρειάζεται!