«Χαρίζουμε παιχνίδια, μοιράζουμε χαμόγελα»

«Χαρίζουμε παιχνίδια, μοιράζουμε χαμόγελα»

Ως τις 30/9 το Allou! Fun Park και οι επισκέπτες του κοντά σε παιδιά με ανάγκη

Ως το τέλος Σεπτεμβρίου το Allou! Fun Park και οι επισκέπτες του χαρίζουν παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζονται από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος» μέσα από το πρόγραμμα «Χαρίζουμε παιχνίδια, Μοιράζουμε χαμόγελα».

Το Allou! Fun Park καλεί όλους τους φίλους και επισκέπτες του να φέρουν ως τις 30/9 παιχνίδια και σχολικά είδη που είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να δωρίσουν και να τα τοποθετήσουν στα δύο μεγάλα κουτιά που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του Allou! και του Kidom. Στη συνέχεια η ομάδα του Allou! Fun Park, κατόπιν προσεγμένης διαλογής, θα τα συγκεντρώσει και θα τα παραδώσει στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος», ο οποίος με τη σειρά του θα φροντίσει για την διανομή τους σε πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Ο πετυχημένος θεσμός αγάπης και προσφοράς που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά ξεκίνησε το καλοκαίρι και ήδη έχει συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός παιχνιδιών. Το Allou! Fun Park αποδεικνύει ακόμα μια φορά την αναγνωρισμένη κοινωνική του ευαισθησία και με την ουσιαστική συμπαράσταση των φίλων / επισκεπτών του θα χαρίσει παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.