Μαγικό ταξίδι χαλάρωσης και καλαισθησίας στο 12 Months Luxury Resort, στο Πήλιο

Μαγικό ταξίδι χαλάρωσης και καλαισθησίας στο 12 Months Luxury Resort, στο Πήλιο

Ένα όμορφο, μοντέρνο, αλλά με σεβασμό στην παράδοση, resort στο Πήλιο

Το 12 Months Luxury Resort, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις μαγευτικές ακρογιαλιές του Αιγαίου αλλά και από το χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων.
Σε ένα συγκρότημα 18 αυτόνομων κατοικιών, χτισμένο στη πλαγιά του βουνού, απολαμβάνετε το γοητευτικό φυσικό περιβάλλον αλλά και την πανοραμική θέα προς το Αιγαίο.
Με σεβασμό στην πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, το τοπίο γίνεται «ένα» μαζί τους σε μια απίθανη σύνθεση χρωμάτων και εικόνων. Στο εσωτερικό τους, κυριαρχεί μια μοντέρνα διακοσμητική αντίληψη, ενώ δεν λείπει η διακριτική παρουσία της πολυτέλειας και όλων των σύγχρονων ανέσεων, όπως της LCD TV με τα δορυφορικά κανάλια, ή του υδρομασάζ.

Αυτό που πραγματικά θα απολαύσετε, ωστόσο, είναι το SPA –μια πραγματική όαση χαλάρωσης! Σάουνα, jacuzzi, hammam, αίθουσες θεραπειών προσώπου & σώματος και κομμωτήριο «συνωμοτούν» για τη δική σας ομορφιά!
Εάν είστε λάτρης των σπορ, εκμεταλλευτείτε το γυμναστήριο, την εξωτερική πισίνα ,το γήπεδοτένις.
Στο MELIARESTAURANT θα γευτείτε παραδοσιακές συνταγές μεσογειακής κουζίνας.
Στο BAR νιώστε άνετα με το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας.
Το εξωτερικό deck σε συνδυασμό με τον ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση για την άριστη διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας, τη βάπτιση ή κάποιο ιδιωτικό πάρτι το οποίο εσείς επιθυμείτε.

Τηλέφωνο: 24260 48894-5/697588672
Fax: 24260 48896
E-mail: 12hotel@12hotel.gr
Website: www.12hotel.gr
Κατηγορία: 5*