Bagel Head: Το hot beauty trend από την Ιαπωνία εξαπλώνεται και... παραμορφώνει! (βίντεο)

Bagel Head: Το hot beauty trend από την Ιαπωνία εξαπλώνεται και... παραμορφώνει! (βίντεο)

Πολλοί λένε πως είναι το νέο botox

To Botox ειναι ίσως πιο δημοφιλές κι από την ασπιρίνη στο Hollywood, παρόλα αυτά οι γυναίκες και οι άντρες στην Ασία εφαρμόζουν μία διαφορετική πρακτική εδώ και χρόνια προκειμένου να κρατάνε το δέρμα του νέο. Μάλιστα τελευταία τα παιχνίδια με αυτό τον τρόπο έχουν εξελιχθεί σε "trend" το οποίο μάλιστα εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες.

Πρόκειται για ενέσεις φυσιολογικού ορού στο πρόσωπο και κυρίως στο μέτωπο. Με αυτον τον τρόπο επιτυγχάνεται ενυδάτωση του δέρματος εκ των έσω και σβήνουν σταδιακά οι ρυτίδες. Το δέρμα απορροφά 400 cc φυσιολογικού ορού σε 12 ώρες και αναπλάθεται. Οι τολμηροί Ιάπωνες το εφάρμοζαν όμως δεν έμεναν μέσα με το πρόσωπο πρησμένο. Έβγαιναν έξω με τα καρούμπαλα των ενέσεων στο πρόσωπό του και πήγαιναν κανονικά στη δουλειά και στο club ακόμη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναχθεί το... look σε μόδα και πολλοί πλέον το ζητούν απλά και μόνο για κα κάνουν την έξοδό τους πιο εντυπωσιακή.

Η μόδα στην Ιαπωνία θέλει το ... καρούμπαλο να μοιάζει με Bagel το οποίο επιτυγχάνει ο γιατρός με πίεση στο κέντρο του μετώπου καθώς ο ορός εγχύνεται στο δέρμα! Μετά από αυτό δημιουργήθηκε ένα κίνημα στην Ιαπωνία - κάτι σαν καλλιτεχνική σκηνή, ονόματι "body modification". Όπως λέει και η φράση αγαπούν να παρεμβαίνουν αισθητικά στο σώμα τους ακόμη και παραμορφώνοντάς το.

Η μόδα εξαπλώνεται στους λάτρεις του goth τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Σκανδιναβία με αποτέλεσμα να κινήσει το ενδιαφέρον του National Geographic! Ευτυχώς το αποτέλεσμα δεν κρατά πάνω από 16 ώρες. Το θέμα είναι όμως ότι οι οπαδοί του... φτηνού botox όπως λέγεται αλλιώς ολοένα και αυξάνονται- κάτι που μας ανησυχεί! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβεται γιατί!

Διαβάστε ακόμη:

Η... γυμνή αλήθεια του Justin Timberlake!

Jennifer Garner: To σπέρμα του Ben είναι μαγικό!