Σαμποτάζ με ποντίκια;

Σαμποτάζ με ποντίκια;

Και βέβαια, αν αυτό που θέλετε να σαμποτάρετε είναι ένα ανταγωνιστικό εστιατόριο.

Έλληνας ήταν ο 47χρονος «δαιμόνιος» εστιάτορας, ιδιοκτήτης του Nina's Bella Pizzeria στο Upper Darby, κοντά στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Nikolas Galiatsatos συνελήφθη μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό: Τη Δευτέρα το απόγευμα ένας άνδρας μπήκε στη Verona Pizza, το εστιατόριο ακριβώς απέναντι από αυτό του κατηγορουμένου.

Ζήτησε να πάει στη τουαλέτα και μόλις έφυγε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου παρατήρησε πατημασιές επάνω στην τουαλέτα καθώς και μια μικρή μετακίνηση στο πάνελ ακριβώς από πάνω. Ανέβηκε για να δει τι συμβαίνει και βρήκε εκεί μια σακούλα. Από φόβο μήπως αυτή περιλάμβανε ναρκωτικά, ενημέρωσε τους δύο αστυνομικούς που έτυχε να τρώνε εκεί.

Αυτοί, με έκπληξή τους ανακάλυψαν πως η σακούλα περιλάμβανε τρία ποντίκια. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον άνδρα να πηγαίνει σε αν άλλο εστιατόριο ακριβώς απέναντι και να πετά μια άλλη σακούλα στα σκουπίδια του κατατήματος. Αφού την άνοιξαν βρήκαν μέσα της πέντε ζωντανά ποντίκια και ένα νεκρό. Μετά από έρευνες, η αστυνομία ανακάλυψε πως τα ποντίκια είχαν αγοραστεί από pet shop και ο Έλληνας συνελήφθη για κακοποίηση ζώων και άλλες κατηγορίες.