Aπίστευτο: Μάνα και κόρη μαζί σε βίντεο πορνό!

Γωγώ Φούντα
Aπίστευτο: Μάνα και κόρη μαζί σε βίντεο πορνό!

Ο μπαμπάς της οικογένειας τι γνώμη έχει άραγε;

Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε sex ενώ στο ακριβώς δίπλα κρεβάτι, μπορεί και στο ίδιο, να επιδίδεται στην ίδια ακριβώς πράξη η μητέρα σας; Αρρωστο; Αηδιαστικό; Απαράδεκτο;. Κι όμως, η 56χρονη Jessica και η 22χρονη κορούλα της Μοnica από την Tampa της Florida, πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτό!

Μάνα και κόρη λοιπόν, οι οποίες τα τελευταία χρόνια είναι γνωστές στον κυβερνοχώρο ως Sexxxtons και έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα δίδυμα πορνό συνηθίζουν να γυρίζουν kinky βιντεάκια τα οποία τις δείχνουν να επιδίδονται στην αρχαιότερη των πράξεων, η καθεμία με τους παρτενέρ της, αλλά έχοντας τη δυνατότητα η μία να βλέπει την άλλη! Παρά το γεγονός ότι οι ίδιες επιμένουν ότι δεν κάνουν απολύτως τίποτα μεταξύ τους, στην συντηρητική κοινωνία της Florida έχει ξεσπάσει τεράστιος σάλος με αρχές, σεξολόγους, ψυχολόγους και πορνοστάρ να αναλύουν τις απόψεις τους επί του θέματος!

Οι δύο κυρίες βέβαια, φαίνεται να αδιαφορούν για όσα λέγονται, σχετικά με αιμομιξίες και ψυχολογικά προβλήματα, υποστηρίζουν τη δουλειά τους ενώ η κόρη δηλώνει με αρκετό θάρρος αλλά και θράσσος: «Απολαμβάνω το sex και λατρεύω να είμαι με την μαμά μου. Όλο αυτό είναι δική μου ιδέα! Κάθε φορά που γυρίζουμε ένα βιντεάκι, σκέφτομαι μόνο το πόσο πλούσιες θα γίνουμε»!

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της ανωμαλίας των δύο γυναικών, αρκεί να παραθέσουμε τις δηλώσεις γνωστής πρωταγωνίστριας ταινιών πορνό: «Δεν έχει σημασία αν αγγίζουν η μία την άλλη ή όχι, όλα είναι στο μυαλό. Kάποια πράγματα οφείλουν να είναι μυστικά και οι άνθρωποι της βιομηχανίας μας καταλαβαίνουν ακριβώς τι εννοώ. Έχω μείνει πραγματικά άφωνη. Έχω εξαιρετική σχέση με τους γονείς μου και γενικότερα είναι πολύ απελευθερωμένοι. Αλλά το να γυρίζω βιντεάκια μαζί τους, είναι υπερβολικό»!

Όταν η φράση το μήλο κάτω απ' την μηλιά θα πέσει, παίρνει σάρκα και οστά!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί τελικά ΔΕ θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 21/12/12 ;

Όταν η μαμά έγινε το «παιδί»: Μια ιστορία μαμάς - κόρης που μας συγκλόνισε

Η ΜΕΒΓΑΛ δίπλα στα παιδιά