Συγκινητικό βίντεο: 9χρονη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα μετά το θάνατό της!

Συγκινητικό βίντεο: 9χρονη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα μετά το θάνατό της!

Θέλησε να δώσει το Χριστουγεννιάτικο χαρτζιλίκι της σε χωριό της Αιθιοπίας και μάζεψε 1.2 εκατομμύρια δολάρια!

Η μικρή Rachel Beckwit τα περασμένα Χριστούγεννα ήθελε ένα μόνο δώρο. Βλέποντας μια εκπομπή στην τηλεόραση για την έλλειψη νερού στην Αιθιοπία, ζήτησε από φίλους και τους δικούς της να δωρίσουν εννέα δολάρια ο καθένας -ένα για κάθε χρόνο ζωής της στην φιλανθρωπική οργάνωση Water.

Στόχος της ήταν να μαζέψει 300 δολάρια από όλους προκειμένου να καταφέρει να προσφέρεια καθαρό πόσιμο νερό σε 15 ανθρώπους στην Αφρική. Ένα μήνα μετά τα γεννέθλιά της και έχοντας πια κλείσει τα 9 της χρόνια είχε μαζέψει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού χωρίς να είναι αρκετό για την επιταγή της- μόνο 220 δολάρια... Τότε ακριβώς η μικρή Rachel σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο Σηάτλ. Τελευταία της επιθυμία και άγχος; Τα χρήματα που δεν θα πήγαιναν ποτέ στα παιδιά της Αφρικής εφόσον εκείνη δεν τα είχε καταφέρει!

Η ευχή των γενεθλίων της Rachel και τα τραγικά νέα για το θάνατό της έγιναν viral ιστορία στο διαδίκτυο, συγκινώντας μέχρι τώρα πάνω από 30.000 άτομα που εντόπισαν τη μητέρα της και έστειλαν χρήματα φτάνοντας τα 300 δολάρια που ζήτησε η Rachel, στο 1.2 εκατομμύρια δολάρια!

Η μητέρα της δήλωσε: «Πίστεψα πως η ζωή έχασε το νόημά της. Δεν υπήρχε λόγος ύπαρξης για μένα χωρίς τη Rachel. Όμως παρότι δεν την έχω, δεν είμαι μόνη. Συνεχίζω το όραμά της και η ζωή μου πλέον έχει νόημα». Την περασμένη Δευτέρα η μητέρα της επισκέφθηκε χωριό της Αιθιοπίας, το οποίο αξιοποιεί τα χρήματα απ' τον αγώνα της κόρης της για τη δημιουργία πηγαδιών. Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης!

Διαβάστε ακόμη:

Λίγες ώρες πριν το τέλος του κόσμου: Αυτά είναι τα 3 πιο πιθανά σενάρια καταστροφής

Η σοκαριστική εξομολόγηση της πιο αδύνατης γυναίκας στον κόσμο για τη μάχη της ενάντια στην ανορεξία (photos)