Χριστούγεννα σημαίνει να προσφέρεις

Χριστούγεννα σημαίνει να προσφέρεις

Στο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ τη φετινή χρονιά ήταν αλλιώς...

Οι σπουδαστές της σχολής σε συνεργασία με τους καθηγητές και το Διοικητικό προσωπικό απέδειξαν έμπρακτα ότι παιδεία είναι να βρίσκεσαι δίπλα σ' αυτούς που σε χρειάζονται.
Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Φιλανθρωπικό Bazaar της σχολής για την υποστήριξη του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, στολίδια, έργα ζωγραφικής και γλυκά ήταν μερικά μόνο από τα προϊόντα που δημιούργησαν με αγάπη οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ προκειμένου να προσελκύσουν τους επισκέπτες του Capitol Mall για να ενισχύσουν το Φιλανθρωπικό Bazaar. Ξεχωριστή θέση είχαν οι δημιουργίες των παιδιών του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας καθώς και τα προϊόντα που διέθεσαν τα Ferrari Stores και ήταν προς πώληση.

Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων ήταν η υποδοχή 40 παιδιών του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας στις εγκαταστάσεις του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ. Σπουδαστές Προσχολικής Αγωγής σε συνεργασία με τους καθηγητές τους χάρισαν σε παιδικές ψυχές ένα απόγευμα γεμάτο μουσική, χρώματα, κάλαντα, παραμύθια χωρίς «δράκους» και πολύ χαμόγελο.

Την ίδια ημέρα, λίγο πιο νωρίς, οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού παρέθεσαν Γεύμα Αγάπης & Ανθρωπιάς σε 25 άστεγους της πόλης μας. Με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων , οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ αντάλλαξαν ευχές με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα το σκληρό πρόσωπο της εποχής μας, άκουσαν τα προβλήματά τους και ανέλαβαν να ζεστάνουν για λίγο τις καρδιές τους με ένα γεύμα αφιερωμένο μόνο σ' αυτούς. Στο γεύμα έδωσε το παρών και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & ΣυντήρησηςΜηχανολογικού Εξοπλισμού , κος. Ανδρέας Βαρελάς.


Υποστηρικτές :Capitol Mall, Ferrari Stores, Christianakis Travel LTD
Χορηγοί Επικοινωνίας : Αθήνα 9,84
, Δρόμος Fm 89,8, Queen.gr, Flow Magazine, Επιστημονικό Marketing, Ασφαλιστικό Marketing, Iek Delta Radio


Πληροφορίες:
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας,
Ιουλιανού 26, 210 82 25 983
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θες/νίκης,
Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους
www.delta-iek.gr
IekDeltaOfficialFacebookPage