Δείτε τους πιο αποτυχημένους και τρομακτικούς Άγιους Βασίληδες

Γωγώ Φούντα
Δείτε τους πιο αποτυχημένους και τρομακτικούς Άγιους Βασίληδες

Αν θεωρείτε τον πιο δημοφιλή Άγιο, γλυκό, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου, κυρίως για τα παιδιά, και άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Άγιο Βασίλη! Ο καλοκάγαθος, στρουμπουλός γεράκος με τα κόκκινα ρούχα και τη λευκή γενειάδα, είναι μακράν από τις πιο λατρεμένες φιγούρες των μικρών μας φίλων, οι οποίοι κάθε χρόνο τον περιμένουν πώς και πώς να τους φέρει τα δώρα που του έχουν ζητήσει.

Θα μπορούσατε όμως να φανταστείτε, ότι αυτή η ειρηνική και χαριτωμένη παρουσία, θα μπορούσε να λάβει... άκρως τρομακτική μορφή; Ξεχάστε τον γελαστό παππούλη με τα κόκκινα μαγουλάκια που τρώει μπισκότα βουτηγμένα στο γάλα. Αντ' αυτού, οι Άγιοι Βασίληδες που σας έχουμε εδώ, φαίνεται ότι δεν συμπαθούν και πολύ το γάλα, εκτός αν έχει μέσα αλκοόλ, και τις περισσότερες φορές ούτε καν τα συμπαθή πιτσιρίκια που ποζάρουν στην αγκαλιά τους!

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε λοιπόν, τους πιο τρομακτικούς και αποτυχημένους Άγιους Βασίληδες για να σας αποδείξουμε, ότι με το κατάλληλο styling, που στην προκειμένη είναι η μέθη και το περίεργο και... δολοφονικό ύφος, ακόμα και κάτι τόσο γλυκό μπορεί να προκαλέσει τρόμο και πανικό!

Διαβάστε επίσης:

Οι συγκινητικές οντισιόν του 2012 που μας συγκλόνισαν

Κλήση για παράνομη στάθμευση στον Άγιο Βασίλη

Oι πιο συγκινητικές φωτογραφίες του 2012