Μεγάλα μωρά: Μια σπάνια πάθηση κάνει τους ενήλικες να συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά! (φωτος)

Γωγώ Φούντα
Μεγάλα μωρά: Μια σπάνια πάθηση κάνει τους ενήλικες να συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά! (φωτος)

Κι όμως, υπάρχει και αυτή η πάθηση!

Όταν λέμε ότι κάποιος παλιμπαιδίζει, αναφερόμαστε συνήθως στην ανώριμη συμπεριφορά η οποία δεν συμβαδίζει με την ηλικία του. Θα μπορούσατε όμως να φανταστείτε έναν ενήλικα, ο οποίος εκτός από συμπεριφορά μωρού να έχει και όλες τους τις... συνήθειες;

Ο παραφύση παλιμπαιδισμός λοιπόν, είναι μία «πάθηση» η οποία προκαλεί ψυχολογική δυσλειτουργία στους πάσχοντες, με αποτέλεσμα να πιστεύουν ότι είναι... μωρά! Eκτός φυσικά από τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ντύνονται σαν βρέφη ενώ κοιμούνται ακόμα και σε κούνιες!

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι ο 30χρονος Stanley Thornton, o οποίος κοιμάται σε παιδικό κρεβατάκι, πίνει γάλα από μπιμπερό, αντί για εσώρουχο φοράει πάνα ενώ ντύνεται αποκλειστικά με... υπερμεγέθη ζιπουνάκια! Mάλιστα, λόγω αυτής του της... ιδιομορφίας λαμβάνει επίδομα αναπηρίας από την κυβέρνηση καθώς έχει κριθεί ανίκανος να εργαστεί, κάτι που μας φαίνεται λογικό!

Δυστυχώς ο Thornton δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα, καθώς υπάρχουν αρκετά «γεροντομωρά» τα οποία με την εμφάνισή τους, εκτός από λύπηση και προβληματισμό, προκαλούν καλώς ή κακώς και άφθονο γέλιο!

Συγκεντρώσαμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις και σας τις παρουσιάζουμε...

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο σεξιστικές, και άκρως ξεκαρδιστικές, διαφημίσεις της δεκαετίας του '50

Γυναικείο προφυλακτικό που λιώνει μέσα στο σώμα!

Tα πιο απίστευτα και ασυνήθιστα έθιμα της Πρωτοχρονιάς