Aπίστευτο: Ψάχνουν γυναίκα να κυοφορήσει έναν... Νεάτερνταλ!

Γωγώ Φούντα
Aπίστευτο: Ψάχνουν γυναίκα να κυοφορήσει έναν... Νεάτερνταλ!

Αν θέλετε να μείνετε στην ιστορία, δεν έχετε παρά μα προσφερθείτε για χάρη της επιστήμης!

Πώς θα σας φαινόταν αν μένατε στην ιστορία μόνο και μόνο επειδή θα προσφέρατε την... μήτρα σας στην επιστήμη; Ναι πολύ καλά διαβάσατε... Ο George Church καθηγητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard, ετοιμάζει ένα μεγαλεπίβολο και φιλόδοξο σχέδιο το οποίο θυμίζει περισσότερο Χολιγουντιανό σενάριο παρά πραγματικότητα.

Ο καθηγητής λοιπόν, δήλωσε πως είναι σε θέση να αναπαράγει το DNA του διάσημου Ανθρώπου του Νεάτερνταλ ο οποίος έζησε, μόλις, 33.000 χρόνια πριν, παίρνοντας κύτταρα από οστά που έχουν κατά καιρούς ανακαλυφθεί από τις διάφορες ανασκαφές.

Και μπορεί στο κινηματογραφικό Jurassic Park οι δεινόσαυροι να είχαν δημιουργηθεί στα εργαστήρια, ο Νεάτερνταλ του Church, θα λάβει ειδική μεταχείρηση και θα αναπτυχθεί σε... ανθρώπινη μήτρα! Ο καθηγητής έχει ήδη αρχίσει να αναζητά μία τολμηρή και περιπετειώδη γυναίκα η οποία θα φιλοξενήσει μέσα της το... προιστορικό αυτό έμβρυο, τοποθετώντας το DNA από τα οστά μέσα σε βλαστοκύτταρα τα οποία στη συνέχεια θα εισαχθούν σε κύτταρα ανθρώπινου εμβρύου στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τέλος, όλο αυτό θα τοποθετηθεί στην μήτρα της εθελόντριας όπου και θα παραμείνει για 9 μήνες!

Ο καθηγητής Church, θεωρεί τους Νεάτερνταλ ιδιαιτέρως ευφυή όντα και πως σε δύσκολες καταστάσεις θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το μυαλό τους για το καλό της ανθρωπότητας. Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο είδος πιθανότατα να είναι άκρως ευαίσθητο στις σύγχρονες ασθένειες με αποτέλεσμα να μην καταφέρει καν να επιβιώσει!

Το μόνο σίγουρο είναι, πως αν όντως αυτό το σχέδιο γίνει πραγματικότητα, θα γίνουμε μάρτυρες ενός επιστημονικού θαύματος και αναμφίβολα η... μαμά Νεάτερνταλ θα απολαύσει φήμη και... πλούτο!

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Σκότωσε τον σύντροφό της με το... στήθος της!

Κι όμως υπάρχουν! Δείτε τα πιο μεγαλόσωμα σκυλιά του κόσμου

Νέος άκρως επικίνδυνος ιός απειλεί τους υπολογιστές μας!