10 μοτοσυκλέτες δώρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΕΛ.ΑΣ.

10 μοτοσυκλέτες δώρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία βράβευσε τον Αντιπρόεδρο και αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ για την προσφορά του

Σε μια περίοδο που η κοινωνία βιώνει πρωτόγνωρες δυσκολίες, οι οποίες αναπόφευκτα οδηγούν σε αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας, η συμβολή στο έργο της Δημόσιας Τάξης έχει καίρια σημασία. Στο πλαίσιο της προσφοράς της ΒΙΑΝΕΞ στην ελληνική κοινωνία, ο Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία 10 μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού. Οκτώ από τα δίκυκλα θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα Δίας και τα άλλα δύο από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε μια διακριτική τελετή που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στον όρχο της Άμεσης Δράσης, οι μοτοσυκλέτες τύπου BMW F650 GS παραδόθηκαν στους άντρες και τις γυναίκες της Ομάδας Δίας που θα τις χρησιμοποιήσουν, από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Αντιπρόεδρο και αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρο του ομίλου DPG κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τον κ. Γιαννακόπουλο ευχαρίστησαν και βράβευσαν με τιμητική πλακέτα υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας: Ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Φλήρης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Τσακνάκης και ο Αναπληρωτής Γενικού Αστυνομικού διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγος, κ. Σπυρίδων Παρασπύρου. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος κ. Ευάγγελος Βένετης και ο Διοικητής της Ομάδας Δίας, Ταξίαρχος, κ. Χρήστος Ανδρουτσόπουλος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, ευχαριστώντας με τη σειρά του τα στελέχη της Αστυνομίας για την βράβευσή του, δήλωσε: «Ευχαριστώ κι εγώ που μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλω έστω με ένα μικρό λιθαράκι στη δύσκολη και αποτελεσματική προσπάθεια την όποια κάνετε για την πάταξη της εγκληματικότητας σε μια δύσκολη περίοδο. Ο Έλληνας μας χρειάζεται όλους δίπλα του και είναι υποχρέωση όλων όσοι έχουμε έστω και μια μικρή δυνατότητα να βοηθήσουμε στο πραγματικά δύσκολο έργο που φέρετε εις πέρας κάθε μέρα», ενώ διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι τόσο η οικογένεια Γιαννακόπουλου όσο και η ΒΙΑΝΕΞ θα συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

«Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με την ευγενική του προσφορά αύξησε το στόλο της ομάδας Δίας κατά οκτώ υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα οποία από αύριο θα τεθούν στη μάχη κατά της εγκληματικότητας», τόνισε από την πλευρά του ο Ταξίαρχος, κ. Χρήστος Ανδρουτσόπουλος, Διοικητής της Ομάδας Δίας. «Η Ελληνική Αστυνομία έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις», υπογράμμισε ο Αντιστράτηγος κ. Αδαμάντιος Σταματάκης, Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαριστώντας με τη σειρά του τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.