10 αστείες φωτογραφίες που σίγουρα δε θα θέλατε να σας είχαν τραβήξει οι γονείς σας

10 αστείες φωτογραφίες που σίγουρα δε θα θέλατε να σας είχαν τραβήξει οι γονείς σας

Πόσο μάλλον να τις δημοσιεύσουν κιόλας

Παιδικές φωτογραφίες. Πόσες φορές έχει τύχει να δείτε παλιές φωτογραφίες σας και να θέλετε να κλάψετε; Από γέλιο θα είναι το κλάμα ή από ντροπή; Ιδού η απορία. Οι εποχές αλλάζουν και βλέποντάς τις απορούμε με τον τρόπο που μας έντυναν οι γονείς μας και με το τι μας έβαζαν να κάνουμε.


Οι πρωταγωνιστές αυτών των φωτογραφιών είναι αν μη τι άλλο πάρα πολύ αστείοι. Πόσο γελοία μπορεί να είναι η φατσούλα του μωρού με τα γυαλάκια που είπε να βάλει τα χέρια του μέσα στην τουαλέτα; Ποιος δε θα ντρεπόταν αν η μητέρα του τον είχε τραβήξει να ποζάρει ως γόης μέσα σε μια στρατιωτική μπέρτα; Πόσο εκρηκτικός μπορεί να είναι ο συνδυασμός της στολής-αγελάδας με καουμπόικη μπότα;


Πολύ αστείες φυσικά είναι και οι φωτογραφίες 4 και 5. Στην 4 το παιδάκι ποζάρει ως γνήσιο σπασικλάκι, τη στιγμή που στην 5, η μαμά έχει βάλει το γιόκα της να ποζάρει αγκαλιά με... ένα βιβλίο μαγειρικής. Ξεκαρδιστική είναι και η φωτο 8, στην οποία το αγοράκι έχει πάρει μια περίεργη γκριμάτσα μπροστά στην... πίσω θέα του ζώου. Τα σχόλια είναι περιττά για την τελευταία φωτογραφία της gallery, στην οποία το ξανθό αγοράκι ποζάρει χαρούμενο μπροστά σε ένα φλεγόμενο σπίτι. Τι να πεις.


Σίγουρα κανείς μας δε θα ήθελε να είχε απαθανατιστεί σε κάποια παρόμοια περίπτωση από αυτές που είδαμε. Δείτε αυτές και αρκετές ακόμα στη gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Οι 5 πιο παράξενες ψυχικές ασθένειες στον κόσμο!

Trans ζευγάρι: Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην κλινική αλλαγής φύλου!

Too good to be true: 9 χαρακτήρες αντρών που δεν... υπάρχουν!