Κατηγορούμενος για φόνο και ο αδερφός του Pistorius

Γωγώ Φούντα
Κατηγορούμενος για φόνο και ο αδερφός του Pistorius

H γνωστή πια υπόθεση συνεχίζει να συγκλονίζει!

Μπορεί τα βραβεία Oscar σήμερα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αλλά η γνωστή πια υπόθεση του... συνονόματου Oscar Pistorius θα συνεχίσει να απασχολεί τον διεθνή Τύπο για πολύ καιρό ακόμα, καθώς σχεδόν καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πληροφορίες οι οποίες κυριολεκτικά σοκάρουν!

Μετά λοιπόν από τη δικαστική απόφαση η οποία επέτρεψε στον διάσημο αθλητή να γυρίσει... σπίτι του, με εγγύηση φυσικά, μέχρι την ημερομηνία της δίκης τον Ιούνιο, μία άλλη πληροφορία κάνει σήμερα τo γύρο του κόσμου, βάζοντας στο επίκεντρο τον αδερφό του Pistorius, Karl. To 2010 λοιπόν, ο Karl Pistrius είχε προκαλέσει το θάνατο γυναίκας αναβάτριας μοτοσυκλέτας! Mάλιστα, η δικάσιμος της υπόθεσης είχε αρχικά οριστεί μία ημέρα πριν αφεθεί ελεύθερος ο διάσημος αδερφός του, ωστόσο αναβλήθηκε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Παρά το γεγονός ότι πιθανότατα ο θάνατος της γυναίκας να ήταν ένα ατύχημα, o Karl Pistorius αντιμετωπίζει κατηγορίες για αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση. Εντύπωση φυσικά προκαλεί το γεγονός, ότι μέρα με την μέρα η οικογένεια πρότυπο σιγά σιγά καταρρέει, καθώς στην επιφάνεια βγαίνουν τα κρυφά μυστικά των μελών της τα οποία δεν την κάνουν τελικά και τόσο ιδεατή.

Aπό την άλλη, ο Oscar Pistorius, ο οποίος βλέπει την καριέρα του αλλά κυρίως τη ζωή του να καταρρέει, από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος, εγκαταστάθηκε στο σπίτι του θείου του, ενώ φυσικά υποχρεούται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές την εβδομάδα, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο τμήμα της Πρετόρια.

Στο μεταξύ, η μητέρα της αδικοχαμένης Reeva, June Steenkamp, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά αναφερόμενη στα λουλούδια και την κάρτα συμπαράστασης που δέχτηκε από την οικογένεια Pistorius: «Nαι μας έστειλαν λουλούδια αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα απολύτως», είπε συντετριμμένη δείχνοντας ξεκάθαρα τα όχι και τόσο αγνά της συναισθήματα για την οικογένεια Pistorius. Aπό την μεριά του, ο σύζυγος της June και πατέρας της Reeva Βarry Steenkamp δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε αρκετά σκληρά για τον δολοφόνο της κόρης του: «Δεν με νοιάζει πόσο διάσημος είναι και χρήματα πόσα έχει. Αν τελικά λέει αλήθεια, ίσως κάποια μέρα τον συγχωρήσω. Αν όμως λέει ψέματα και καταφέρει να αθωωθεί, τότε του αξίζει να υποφέρει και μάλιστα πολύ».

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αναμένουμε νεότερα...

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος τελικά ο Pistorius

O Thierry Mugler αποσύρει την καμπάνια του αρώματος Αmen με τον Pistorius

Υπόθεση Pistorius: Φωτογραφίες απ' το μπάνιο του τρόμου, εκεί που βρέθηκε νεκρή η Reeva.